Jednym słowem, nie ma żadnej kostki, która mi "troszke" rozszerzy możliwości ? :P :/ a może jakiś vcds-owy magik coś takiego kiedyś odkrył?
LANDI Renzo w Kujawsko-Pomorskim
Zwiń
X
-
LANDI Renzo w Kujawsko-Pomorskim
Po kolejnej wizycie w ASO mam już serdecznie dosyć. Mam przejechane coś koło 15kkm, LPG był w ,,promocji'' i zaliczam któryś z kolei wyciek płynu chłodniczego. Wersja ASO jest taka, że TTTM, bo ,,gaz zakłada się po to, żeby było tanio, a nie łatwi i przyjemnie''. Dociągać obejm już nie ma na czym, więc teraz plan jest taki, że trzeba wymienić węże i trójniki (z plastikowych na plastikowe oczywiście), przy czym trójniki mają być wklejane. Na razie mam jeździć i w razie czego dolewać płynu. Naprawdę opadły mi ręce.
Szukam teraz jakiegoś dobrego zakładu, który ma autoryzację LR. chciałbym po to raz na zawsze naprawić i serwisować w niezależnym zakładzie, z ASO się nie dogadam, zaczną grzebać to znowu coś spieprzą.
Bardzo Was proszę o pomoc, najlepiej gdyby zakład był w Kujawsko Pomorskim. Bydgoszcz, Toruń, Grudziądz?
Do centrali LR mam trochę za daleko...
Pozdrawiam,
-
-
Zamieszczone przez kris17009Jeżeli nikt Ci nie poleci jakiegoś konkretnego to sam sprawdź któryś z autoryzowanych warsztatów LR:
PS. Też mi chodzi po głowie myśl serwisowania LPG poza ASO w którymś z podanych przez LR warsztatów.
Komentarz
-
Komentarz