Jako ze w aucie siedza jeszcze 2 cewki Sagema bo 2 juz kiedys na Beru wymienilem to wymienie jeszcze dzis 2 pozostale, cena dobra bo 100 za szt. a sagemy do pudelka bo dzialaja jeszcze. Teraz bedzie chociaz komplet bo swiece sa beru i cewki wszystkie tez, a jak bedzie mi sie chcialo to w wolnej chwili podjade do Myslowic do chlopaka ktory zajmuje sie tylko i wylacznie ustawianiem gazu. Niby nie narzekam na to, ale moze cos podkreci bo o ile jade sam czy w dwojke to auto idzie podobnie jak na benzynie, chociaz slabszy ma dol, jednak 5 osob i jeszcze klima to zaczyna sie chujpwacie jezdzic, nie chodzi nawet o to ze salbo idzie przy wiekszych predkosciach bo na autostradzie jak ma obroty na 5biegu to jakos tam jedzie, ale chujowacie sie rusza pod gorki, do 3 tys. w zasadzie nic sie nie dzieje, czasem kangorka zrobi bo trzeba mu sporo wcisnac. Co oczekiwac to tylko 1.6 i to 16v, ale jak ktos poswieci dluzsza chwile na ustawienie i jeszcze z sonda podpieta pod rure to mysle ze uda sie ustawic tak zeby jezdzilo to jak na benzynie.
zakładanie instalacji gazowej
Zwiń
X
-
zakładanie instalacji gazowej
Witam wszystkich kupiłem kilka dni temu octavię I 2.0 2002r. będę chciał założyć instalacje gazową.
wysłałem zapytanie do gazownika
Dar-Gaz Dariusz Krzywda
Kuczewola 6d
62-862 Kuczewola
i przesłał mi taką konfiguracje.
Sterownik stag Q-box
Wtryskiwacze ac w01
Reduktor kme tur
Butla w koło 51 litrów
Wlew przy wlewie benzyny
Przewody wodne i gazowe Parker
Zasilanie faro 6mm tankowanie 8mm
Filtr fazy lotnej z włókna szklanego
Koszt takiego zestawu to 2300 zł ewentualnie dopłata 200 zł do wtrysków
Hana lub baracuda.
Proszę was o opinie czy taka instalacja będzie dobra.
-
-
Zamieszczone przez łukasz1982Zamieszczone przez MaicroftBarracudy wlozyc. Reszta moze byc.
Stacji jest duzo, moze przy spalaniu 15l to nie problem, ale przy 25l robi sie to problematyczno upierdliwe.
Komentarz
-
Komentarz