Ja tylko na ul. Stawki.
Gdzie tankujemy paliwo do TDI?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
-
-
Zamieszczone przez NewUserPytanko do kolegow z Wawy: czy moglibyscie tak konkretnie wypowiedziec sie na temat adresow stacji (shell, bp, statoil, itp) na ktorych tankujecie ON i nie macie do nich zastrzezen? Z gory dzieki za odpowiedzi
BP - Jerozolimskie na wylocie od Łopuszańskiej w stronę Pruszkowa (tuż przed MT), oraz przy Skoda auto-wimar też na Jerozolimskich (jadąc od Pruszkowa)
Shell - (dawno nie tankowałem) - na wylocie na Katowice za Jankami
p.s.
chyba muszę przyzwyczaić się do innych miejsc... 8)aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o stacje w Wawie to pomijając no-name i te przyŻantowe można tankować bez obaw. Ja sie nienaciąłem na WYJĄTKOWO złe paliwo. Owszem po BP bardziej dymił ale na tym koniec.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Gliwin
-
BP Grodzisk Maz., odradzam Shella w tej miejscowości, Wawa - Neste przy Carrefour'e na Al. Jerozolimskich, Neste przy Łopuszańskiej - zwykle mają dobre ceny.
Nie naciąłem sie też na stacjach StatOil, ale staram się tankować głównie na BP - za punkty już odebrałem parę rzeczy...Octavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
-
musisz odwiedzic mastersa to oderwiesz ja od ziemi :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Re: Przeprowadźmy sobie sondaż! Gdzie tankujemy paliwo do TD
Zamieszczone przez bernardoPewnie temat opisywany wielokrotnie, ale dla relaksu wpiszmy gdzie tankujemy (i ewentualnie jaki typ paliwa), potem to zliczę i sobie popatrzymy.... komu ufamy itd. :wink:
pozdrawiam
OCTAVIA 1,9 TDI 90KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Arek...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
BP Grodzisk Maz., odradzam Shella w tej miejscowości,
Jak sie jezdzilo na paliwie z Neste24h za 3,70zl /1l ON ?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz