Zamieszczone przez djczas
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djczas4x4BKF, przecież ty na frytkach jeździsz to po co sprawdzasz ceny na stacjach no chyba że freyki podrożały więc rope lejesz
Juz była jedna wycieczka w moim kierunku:
Kolejny raz się spruwasz bo Ci napisałem to co inni też zauwazyli - że jesteś brudas i leń.
Dodatkowo jeszcze mi jedziesz na shoutboxie, gadając sam do siebie
4x4
Komentarz
-
-
4x4BKF, ja bardzo lubie wycieczki ty sama zaczęłaś ale co ci będę więcej gadał miałaś pecha wsadzić ryja w szambo i sie zachłysnąłeś swoja elokwencją. Przez neta każdy potrafi stawiać diagnozę czyli kochanie wnioskujesz że mam paradontozę czy zaawansowaną próchnicę
A jak chcesz sobie kochanie poćwiczyć abyś ukochanemu w pysk mogła dać zapraszam ja nie bije kobiet będziesz mogał sobie potrenować gorzej jak będziesz chciał udowodnić że jesteś facet to ja dostane po ryju ale ty pojedziesz ze mną na ojom tyle że ja z niego wyjde szybciej niż ty ja sie nie bije obejrzyj sobie krokodyl Dundee 2 to sie dowiesz dlaczego jak obejrzysz i dowiesz sie napisz dlaczega ja sie nie bije albo wprost zapytaj to chętnie odpowiem
Komentarz
-
-
No i Pb znów ruszyło w górę :?
W niedzielę w Radzyminie na Lotosie Pb95 5,63zł/l, wczoraj rano 5,68zł/l, dziś rano 5,73zł/l... Shell oddalny o około 2km wczoraj i dziś 5,68zł/l (po dość długim stałym kursie 5,63zł/l), ale spodziewam się zwyżki jeszcze dziś do 5,58zł/l...
Ech, spodziewam się, że na wakację będę lał Pb za grubo ponad 6zł/l
Komentarz
-
-
Kiedyś wujo prowadził z bratem stację benzynową w zielonogórskim, ale po kilku latach sprzedał i po drugiej stronie ulicy wybudował warsztat samochodowy... i ten biznes pasuje mu o wiele bardziej, a i nakładów potrzeba w nim mniej...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Kiedyś wujo prowadził z bratem stację benzynową w zielonogórskimILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
kawałeczek za Warszawą a akurat przejazdem - Kanie/k. Otrębusów kierunek Pruszków/Żyrardów przy głównej drodze - Hrupa Pegas - LPG UWAGA - za 2,55zł/litr.
Aż oczy przetarłem, zawrotka i do pełna mimo tego że miałem jeszcze pół zbiornika, to było w nocy z niedzieli na poniedziałek.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natash
Masz luźne 3 mln, to niema co czekać :diabelski_usmiech
Dodam, że mam nawet działkę u zbiegu dwóch dróg krajowych DK9 i DK12, ale są dwa ale:
- miasto nie za bardzo chce sprzedać przyległy teren - przydałoby się dokupić te 2000m
- koszt budowy stacji to dużo więcej niż 3mln - samo utwardzenie terenu i roboty ziemne mogą sięgnąć 1mln.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFZamieszczone przez natash
Masz luźne 3 mln, to niema co czekać :diabelski_usmiech
Dodam, że mam nawet działkę u zbiegu dwóch dróg krajowych DK9 i DK12, ale są dwa ale:
- miasto nie za bardzo chce sprzedać przyległy teren - przydałoby się dokupić te 2000m
- koszt budowy stacji to dużo więcej niż 3mln - samo utwardzenie terenu i roboty ziemne mogą sięgnąć 1mln.
póżniej możesz budować nową :PILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
nie, te 2,55 to ewenement na skalę krajową, normalna cena w Warszawie z przeciągu tygodnia to od ok. 2,76 na najtańszej stacji prywatnej, przez 2,84 na tańszych markowych do również 2,9...ale na te ceny nie zwracam już uwagi, chyba że już muszę koniecznie zatankować.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Artykuł jest o tyle nierzetelny, że np. w listopadzie zeszłego roku ON był w hurcie sporo droższy od PB98, a mimo to na stacjach paliw wyglądało to zupełnie inaczej. Podobnie PB95 była tańsza w hurcie od ON o ok. 30gr a na stacjach ok. 15gr, czyli krótko rzecz ujmując wtedy zarabiali na benzynie, teraz zarabiają na oleju.O2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
Komentarz