Jak wcześniej pisałem, Lotos obniżył cenę gazu już do 2,77, Tesco 2,75- o grosik do góry. Myślę, że do 2,69 spokojnie zejdą. 95 jest już droższa od gnojówki o ok 7groszy.
u mnie na Kleszczowej (Neste) gnój po 5,76 PLN/l a Pb 95 5,77 PLN/l
kończy się sezon grzewczy.
Niestety ceny hurtowe Orlenu z dzisiaj nie napawają optymizmem
ON 5,60
PB95 5,70
PB98 5,78
O pierwszego marca wszystkie paliwa cały czas po troszku w górę
ON +0,19
PB95 +0,23
PB98 +0,24
czwartek: orlen - matyi poznan ON 5.77, lukoil NEKLA albo inna wiocha przed wrzesnia: ON 5.63
lepsze jaja jak sie jedzie warszawska z Poznania. W kierunku Konina ORLEN ON 5.72 a rownolegle po drugiej stronie (w strone Poznania) tez jest orlen i ON 5.77
Shreq, w lublinie zawsze tankuje na orlenie na al. kraśnickich, nie miałem jeszcze tam problemów lub na spółdzielczości pracy przy olimpie. Ale chyba na kraśnickich mają taniej :wink:
Tak z ciekawości zapytam, gdzie w Lublinie można zatankować dobrym dieslem w dobrej cenie?, może lokalni klubowicze mają sprawdzone stacje 8)
Całą zimę tankowałem na Lukoil na Jana P.II
Przy największych mrozach auto odpalało,nie tak jak niektórym po po tankowaniu Golda na stacji znanego ,norweskiego koncernu.
Dzięki piękne Panowie, prawdopodobnie zaleje na Orlenie na kraśnickich bo jestem w okolicy. Może uda się kogoś z klubowiczy spotkać na trasie Lublin - Rzeszów bo za ok 2 h jadę.
od kilku dni zauważyłem mocny wzrost cen PB :szeroki_usmiech na niektórych stacjach w mojej okolicy zrównały się z ceną ON lub są o 1 do 2 grosze tańsze :diabelski_usmiech
reasumując
on 5.84
bp 5.83
[ Dodano: Pon 19 Mar, 12 17:32 ] loru, to tylko manewr marketingowy.. i tak już lada dzień paliwko i on bedzie po 6 zeta za zwykłe zadne tam vervy itp.
Szokujące prognozy zachodnich analityków rynku paliw. Cena benzyny może sięgnąć pułapu, którego nie wytrzyma kieszeń przeciętnego Polaka. I to jeszcze w tym roku!
3 - 6 - 12
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz