Ja 2 dni temu tankowalem na Auchan po 2,11 na sosnowcu. Widzę źe mocno z ceną zjechali
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bishopI tak w zyciu wszystkie produkty oceniasz, po długości kolejki ? to Biedronce już 5gwiazdek się należy
P.S. Jak miało być śmiesznie to totalnie Ci nie wyszlo. . . . :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikibishop, LPG Auchan bierze z BP. Paliwa płynne są z Orlenu.
Zamieszczone przez DzidaNie bardzo rozumiem co Twój chyba niezbyt mądry komentaż wnosi do tego wątku i czemu miałby służyć. . . A to w jaki sposób oceniam produkty to moja prywatna sprawa.
Najchętniej chciałbym usłyszeć opinię forumowicza nałogowo tankującego lpg na Auchan Sosnowiec.
Komentarz
-
-
Jest tanio to trzeba trochu złupić kierowców :twisted:
Nowy paliwowy "podatek". Rząd wprowadził "opłatę zapasową"
Od 1 stycznia 2015 roku wprowadzona została tzw. opłata zapasowa. Może ona spowodować wzrost cen paliw od 4 do 6 groszy na litrze. Kwota wynikająca z wprowadzonej opłaty zapasowej będzie w pierwszej kolejności niwelowała skalę prognozowanych obniżek cen na stacjach.
Komentarz
-
-
z tym nowym podatkiem paliwowym to co za %$&^%^&!!!
poczytajcie na fejsie Kancelarii Premier(y?) w komentarzach do tego obrazka. jak skubańce się wywijają :twisted:
[ Dodano: Wto 06 Sty, 15 23:39 ]
aż pojechałem dziś zalać kurę w oba otwory... :P
Tesco Górczewska (Warszawa)
LPG 2,23
95 i ON 4,23Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Ja najczęściej tankuje na ORLENIE i faktycznie ceny spadają wolniej ale spadają. Pd już była ponad 5 zł i to całkiem niedawno, a już poniżej 4,50 więc i tak jest dobrze. Stacje firmowe typu Orlen, BP, Shell itd pewnie mają większe marże, utrzymanie całej infrastruktury niż market choćby Auchan który ma stacje na swoim placu swoich pracowników 2-3 stanowiska płatnicze i tyle.
Przypuszczam, że paliwo i tu i tam jest dobrej jakości kwestia kosztów i marży.
Od nowości tankowałem zawsze na Orlenie z raz na BP i raz na Shell, a teraz od 2 tankowań na Auchan i różnicy myślę że nie będzie ... oby :-)Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiale weź pod uwagę, że to marketówka, oni zawsze mają taniej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiMoże ktoś z Wawy by napisał jak to wygląda na normalnych stacjach typu BP, Orlen
BP (na przeciwko Auchan WolaPark)
ON 4,54
BP (koło hali Kopińskiej)
ON 4,53
Orlen, Lotos, LukOil, BP (ul. Prymasa Tysiąclecia, okolice Dw.Zachodniego)
ON 4,45-4,55
Orlen (przy TVN)
ON 4,52
Carefour, Shell (CH głębocka)
ON 4,44-4,51
Orlen (ul.Postępu, wczoraj)
ON 4,75 :shock:
Komentarz
-
-
Dziś w radio wypowiadał się jakiś austriacki "profesurek", że cena baryłki może jeszcze spadać i cena detaliczna również. Jednak kraje mogą właśnie kombinować z dodatkowymi podatkami i gdy ceny za 3-4 lata zaczną rosnąć do tego wysokiego poziomu podatki nie zostaną zlikwidowane i za 5 lat np. ceny będą znowu rekordowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikipiotrek_os, ale weź pod uwagę, że to marketówka, oni zawsze mają taniej. Może ktoś z Wawy by napisał jak to wygląda na normalnych stacjach typu BP, Orlen itd. w Czewie na Oszą podobnie a na innych to ok. 4.40 - 4,50
Zamieszczone przez Waśkatylko że to są tanie stacje, supermarketowe. na moim pobliskim Orlenie LPG wczoraj stał bodajże 2,62 czy 2,64Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
Komentarz