Zamieszczone przez AdamB
Ceny paliw
Zwiń
X
-
wiekszy kapelusz załozysz....i jeszcze mniej Ci bedzie paliła 0II, bo i tak juz w dosc dobrym kapeluszku smigasz..... wiec te 10 gr...to pikus :diabelski_usmiech
-
Nauczyłem się od Ciebie. :szeroki_usmiechZamieszczone przez piotrek_osbo i tak juz w dosc dobrym kapeluszku smigasz..... wiec te 10 gr...to pikus :diabelski_usmiech
A tak poważnie to cały czas mam spalanie na tym samym poziomie +/- 0.2L.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
w Częstochowie hardkor, dosłwonie.........
o LPG w cenie 2,56 już pisałem
a dziś mijając BP na Al.Wojska Polskiego w stronę Katowic, zamurowało mnie, PB98 5,16!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Artur
Komentarz
-
Lukoil - dziś podwyżka :shock:
ON 4,47
Pb95 4,69
Pb98 4,77
Nie jest jeszcze tak drogo jak w innych częściach kraju.
Komentarz
-
-
Wczoraj Orlen przy Św. Bonifacego
Pb95 4.93 :shock: :shock: :shock: :shock:
Komentarz
-
Komentarz
-
Bedzie szał ciał na BN :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
Komentarz
-
Na pewnym Orlenie ktory mijam wczoraj ON byl za 4,69 dzis juz za jedyne 4,55 wiec unormowala sie cena.
W sumie co to za roznica te 14gr. Co innego ze jeszcze w listopadzie za 4,09 byl ON normalnie na swiatlach, a teraz jedyne 60gr wiecej.
Ale patrzac na ceny LPG z pazdziernika/listopada to 2,2 a 2,5 i wiecej to tez ~14% podwyzki.
Tak wiec nikt nie zyskal, ani nie stracil :lol:
Komentarz
-
Tu u mnie na orlenie wczoraj 4.71 ON dzis 4,69 - najpierw q...a podniesli o 20 gr...a teraz niby w dół ale tylko 2 gr :evil: ale mysle, ze ta stacja jeszcze bedzie sie starac o klienta....bo juz za pare miesiecy puszcza 2 pasmówke ...........i zobaczymy czy sie wogóle utrzymaja - bo jedna z najdrozszych stacji w Polsce.
Komentarz
-
A na światowych rynkach w obawie przed kolejnym spowolnieniem gospodarki i zmniejszeniem popytu na ropę ceny za galon SPADAJĄ :szeroki_usmiech- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Jac_ek, no i chwala stworcy :szeroki_usmiech
Nie mniej jednak ten caly OPEC bym rozstrzelal :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
Ale ceny za litr rosną :diabelski_usmiechZamieszczone przez Jac_ekzmniejszeniem popytu na ropę ceny za galon SPADAJĄ :szeroki_usmiechbyła Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
Lukoil
ON 4,47
Pb95 4,69
Pb98 4,99
Neste
ON 4,45
Pb95 4,68
Pb98 4,78 (stare zapasy :?: :!: )
Komentarz
-
-
hotrain : Wczoraj ładowałem się na Orlenie na 14-tym km DK17 i Pb95 było za 4.84/l.
To jest zemsta za ich ceny :Załączone pliki
Komentarz
-
-
-
-
Eee to taniocha, Wrocław ON 4,64zł. :evil:Zamieszczone przez pstrykaczNo i wykrakałem, dzisiaj od rana Neste Tychy ON 4,47 :evil:była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-

Komentarz