majuDJ, auchan rumia w weekend ON 4,96
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
-
Jako że jestem akurat w tym rejonie dla potrzebowskich .
Zakopane LPG:
ORLEN na Ustupie 2,65 zł
BP przy rondku na Kuźnice 2,65 zł
LPG Kraków Orlen - Kamienna 18 przy Alei 29 listopada od strony Kielc 2,29 zł
Komentarz
-
Ja ostatnio w Belgii, Lpg tankowałem po takiej cenie
A bywało i poniżej 0,40 centów :wink:
Załączone pliki
Komentarz
-
Kielce ON + PB w góre ok 20 gr na 5,49zł :evil:
Komentarz
-
-
Lpg cos szybko w tym roku do góry idzie w okresie letnim.....w zeszłym roku o tej porze tankowałem nawet poniżej 2zł.....teraz juz ok 2,5
Komentarz
-
Komentarz
-
Przy PB za 5,5 i tak nie jest to istotneZamieszczone przez PixonZawsze w wakacje idzie w górę.
Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
-
no to w Kielcach + ok 30gr/lZamieszczone przez parasiteBielawa, Intermache ON - 5,05zł
Komentarz
-
-
-
Lublin dzisiaj rano - Lukoil na Unii Lubelskiej Pb95 4,41/l, Leclerc na Turystycznej 4,38/l.
W porównaniu ze Słowacją, Węgrami, Chorwacją i Słowenią taniocha (średnio 1,4-1,5Euro/l).O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
a nie 5-tka z przodu :diabelski_usmiechZamieszczone przez kylo76Lublin dzisiaj rano - Lukoil na Unii Lubelskiej Pb95 4,41/l, Leclerc na Turystycznej 4,38/l.
Komentarz
-
piotrek_os, ta 4 z przodu zabolała, wczoraj tankowałem u siebie po 5,39zł/litr i to po obniżce z 5,49. A kolega ma paliwo 1zł na litrze tańsze :shock: Chyba podjadę po pełny bak :szeroki_usmiechPisał Sebastian
Komentarz
-
No właśnie coś za ładnie to wyglądało. Oczywiście, że 5,41 i 5,38.Zamieszczone przez piotrek_osa nie 5-tka z przodu
ops:
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
teraz piszesz, jak ja już w połowie drogi z kanistrami :wink:Zamieszczone przez kylo76Oczywiście, że 5,41 i 5,38.
ops:Pisał Sebastian
Komentarz
-
Jak już ruszyłeś w drogę to zapraszam do Lublina.Zamieszczone przez SSteraz piszesz, jak ja już w połowie drogi z kanistrami
Na marginesie od czwartku zaczyna się Carnaval Sztuk-Mistrzów. PolecamO3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
dziękuję za zaproszenie
A tych Mistrzów to chętnie zobaczę ale nie tym razem. W sobotę wyjeżdżam na urlop w przeciwną stronę
Pisał Sebastian
Komentarz
-
No to szerokości. Ja już po urlopie (niestety)Zamieszczone przez SSW sobotę wyjeżdżam na urlop w przeciwną stronę
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
To chyba cena w litach litewskich była...Zamieszczone przez kylo76Lublin dzisiaj rano - Lukoil na Unii Lubelskiej Pb95 4,41/l, Leclerc na Turystycznej 4,38/l.
Ja Pb95 w Augustowie na Orlenie tankowałem za 5,52zł/l. Okoliczne stacje z jakąś dziwną marką były raptem 3-4 grosze tańsze.
Komentarz
Komentarz