Dzisiaj na Leclercu w Lublinie 5,31 Pb95 i 5,45 Pb98, 5,05 ON.
Ceny paliw
Zwiń
X
-
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
-
-
-
To i ja się z Wami podzielę cenami, jakie obowiązują w Ostrołęce. Miasto leży na jednym z wariantów drogi na Mazury (może to jedna z przyczyn tak dużej drożyzny
:shock: )
Podaję ceny ze stacji STATOIL przy rondzie z odbiciem na Mazury właśnie:
5,53 - Pb95;
5,83 - Pb98;
5,39 - On;
2,69 - LPG.
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Z ciekawości zapytam po co jest ten temat?
Żeby nie było Offtopu
Ja wczoraj tankowałem na stacji Tesco za 5,15 zł / l
Tempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
W zasadzie się nad tym nie zastanawiałem, ale sądząc po ilości stron jest to ważny tematZamieszczone przez PixonZ ciekawości zapytam po co jest ten temat?
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
Re: Ceny paliw
Tak dla potomności, pierwszy post w tym temacie z 2008 roku :diabelski_usmiechwięc nie tak najgorzej, bo przez 6 lat paliwo zdrożało o ok. 1-1,50 złZamieszczone przez piotrek_osDziś rano oczy szeroko otworzyłem jak zobaczyłem cene paliwa........4,24 zł a jeszcze w zeszłym tyg. tankowałem za 3,79 to na baku paliwa to już róznica ok 25 zł .....Skandal!
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
A więc ma wartość poznawczą, bo mało kto pamięta ile kosztowało paliwo x lat temu.Zamieszczone przez rafikiTak dla potomności, pierwszy post w tym temacie z 2008 rokuO3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
Ostatni Orlen na A2 przed granicą z Niemcami i PB98 Verva 6,25pln. Na resztę nie patrzyłem, bo byłem w szoku.
Komentarz
-
-
To tak zeby juz klienta przyzwyczaic do niemieckich cenZamieszczone przez MihauOstatni Orlen na A2 przed granicą z Niemcami i PB98 Verva 6,25pln. Na resztę nie patrzyłem, bo byłem w szoku.
Komentarz
-
Które są czasami mniejsze niż w Polsce. :roll:Zamieszczone przez siemi1To tak zeby juz klienta przyzwyczaic do niemieckich cen
Komentarz
-
-
-
-
Na trasie Kielce- Wladek. Wyszlo na to, ze najtaniej w Kielcach, bo ON 5.2. ok Gdanska tankowalem po 5.38 BP. Natomiast na A1 widzialem ON po ok 5.8, a lpg 2.95zl. , a po trasie tak ponizej 2.5zl ciezko byloby.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
ano nie jechalem. Obwodnica Panie pognalem... a lpg jak w piotrkowie stoi, bo tam zawsze bylo ciut taniej niz w KielcachZamieszczone przez yunior81piotrek_os, to chyba przez Piotrków nie jechałeś. Lukoil/Bliska 5,18
Komentarz
-
Dziś Shell i BP przy Tarnogórskiej w Gliwicach
ON - 5,06
E95 -5,28
LPG - 2,74
Komentarz
-
no to najgorzej lpg wychodzi. W zeszłym roku o tej porze były drozsze paliwa ale taniej lpg bo nawet lekko poniżej 2złZamieszczone przez bzyq_74Dziś Shell i BP przy Tarnogórskiej w Gliwicach
ON - 5,06
E95 -5,28
LPG - 2,74
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz