a jeszcze niedawno człowiek się cieszył jak znalazł 5,15 zł/l :lol:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftJaki tam interes. Ja zawsze jak zostawialem auto w poniedzialek i wsiadalem do niego w piatek to zaczynalem od gongu braku paliwa, potem braku plynu do spryskiwacza :twisted:Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rZamieszczone przez MaicroftJaki tam interes. Ja zawsze jak zostawialem auto w poniedzialek i wsiadalem do niego w piatek to zaczynalem od gongu braku paliwa, potem braku plynu do spryskiwacza :twisted:
Na moją żadne restrykcje nie wpływają w sposób właściwy. Zresztą ja nie mam jak upilnować... :?
Wracając do tematu: "Ruskie" podnieśli mi na Lukoil cenę Pb95 w Markach i zatankowałem dziś po 4,96zł/l... Ale pod sam korekAż się przelało :szeroki_usmiech
Najniższa znana mi cena Pb95 to 4,81zł/l (stacja "no name" przed Katowicami za M1 w Czeladzi), natomiast ON to 4,79zł/l (ARTUS w Słupnie za Radzyminem). LPG widziałem dziś za 2,59zł/l, ale to chyba wcale nie jest najniższa możliwa cena...
Komentarz
-
-
ORLEN Radzymińska/Bystra W-wa
Pb - 4,92zł/L.Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Orelen - Połczyńska W-wa
ON - 4,75
Verva ON - 5,04Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
maicroft spadla w zeszlym roku za zwylkego disla ceny dochodzily do 1.45 f za liter!!!!! i to bylo przed swietami jak dla mnie cena musiala by byc 1 f za 1L. ale to bylo 2009 roku wiec zalewalem do pelna i jedzilem gdzie chacilem na wycieczki po szkocji itp, teraz to internet i tv nie to zebym mial mniej placone tylko zarcie tez poszlo w gore a tu nie ma obnizek))))))))prawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
Komentarz