a bylo tak pieknie
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Dziś w jakiejś gazecie mi się mignęło, że ponoć paliwo w DE taniej.... było porównanie do 2010 roku.... w PL ok 4,5 a w DE ponad 5,5 dziś ciut taniej w DE :evil:
[ Dodano: Czw 05 Lut, 15 22:15 ]
Komentarz
-
-
bishop, SS, jak miałem golfa i tam pracowałem to często tam tankowałem. Octavkę później też kilka razy, ale po jednym tankowaniu musiałem wymienić całkiem niestary filtr paliwa. Auto kompletnie nie chciało jechać, przy redukcji na 2 musiałem gazować na 3 tys. obrotów żeby nie zgasł i mi wyszło spalanie 8,5 litra...
Komentarz
-
-
r2r, ogólna jakość jaka jest to nie wiem, ale podobno mają ponad 10% dodatków BIO. Takie paliwo nie robiło większej krzywdy dieselom sprzed 30 lat. Do bardziej współczesnych lepiej tego nie lać. Zwłaszcza jeśli jakiś silnik ma wrażliwy układ wtrysku paliwa...dla porównania zwykły ON z Orlenu ma nie więcej niż 7%
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikipodobno mają ponad 10% dodatków BIO
paliwa w Polsce sprzedaje Orlen lub Lotos a normy dla nich są na stronach producentów.
nie sądzę aby Tesco sprowadzało paliwo oddzielnie.
sam napisałeś:
Zamieszczone przez rafikidla porównania zwykły ON z Orlenu ma nie więcej niż 7%
Komentarz
-
-
SS, rafiki ja nie polecałem tej stacji /Auchan cz-wa/, bardziej pytałem i dobrze poznać opinię wasze opinie, nie nastawiam się na najniższą cenę , może spaliłem 3 butle lpg za 3 lat z Auchna Sosn, bez żadnych sensacji, , więc moja opinia , to raczej brak opini , ale do stacji przy marketach nie mam szczególnych obaw.
Komentarz
-
Komentarz