Z mojej strony to wszystko. Proszono mnie o liknki to je podałem, w jakąkolwiek dalszą dyskusje OT się nie mieszam.
ależ dlaczego, skoro już ją świadomie wywołujesz to może pociągnij temat, który między wierszami starałeś się przemycić, bo ja naprawdę nie wiem o co chodzi, ale bardzo chętnie się dowiem, ktoś Ci zrobił jakąś przykrość czy co :?: :!:
wiesz... ja też mogę jakieś przypadkowe linki tu powrzucać, tylko co ma piernik do wiatraka :roll:
Dziś rano oczy szeroko otworzyłem jak zobaczyłem cene paliwa........4,24 zł a jeszcze w zeszłym tyg. tankowałem za 3,79 to na baku paliwa to już róznica ok 25 zł .....Skandal!
piotrek_os, powiem Ci, że z obserwacji moich i kolegi jeżdżącego często do Kielc, to ceny paliw są u Ciebie wysokie. W sobotę tankowałem na Orlenie w Sędziszowie po 4.19 ON Vervę. Ale to jest cena i tak wysoka. W Krakowie ceny są niższe o 5 groszy na litrze (około 4.14 BP Ultimate).
wstyd się przyznać... zasysam gazior ops: więc problem sosu mniej mnie dotyczy, chłonę go tylko na rozruch, więc zbiornik starcza pewnie na rok :lol: ale i tak rwie mnie nera jak słyszę i widzę te skoki cen, oczywiście w górę :klnie:
pzdr.
Maicroft, ale w podliczeniu pod kreskę w porównaniu 1.6 102KM benzyny i 1.9TDI 105KM wychodzi taniej benzyna+LPG - pomijam dobroć i przyjemność jazdy TDI nad benzyną
wiesz...dla nich to juz okres wakacyjny i tzreba ceny podnosic oO
Ja im k@#$%^ dam wakacyjny.. mnie to denerwuje najbardziej.. w wakacje bena droga w zime tansza.. no przeciez wiadomo ze ludzie wiecej w lato jezdza to powinni taniej robic.. ale nieee.. trzeba tych biednych kierowców skubać do samego konca..
no skode to i tak ojciec zalewa.. ale mój dziadkowóz uno pali w miescie 6 :P chyba ze sie postaram to i 7 spali.. :lol: a studencka kieszen to pusta kieszen :lol:
Komentarz