No niestety, chcialem odpisac po chamsku, jednak do poziomu Twojego sie nie zamierzam znizac, bo pewnie pokonasz mnie doswiadczeniem
Trop trop, westowaty to ja
Zapomniales tylko, ze na FB sa ustawienia prywatnosci, co ? Szkoda ze nie masz kolejnego magistra z informatyki "stosowanej gdy 4x4BKF ma zakaz na ruchanie i nudzi sie na forum", przydalby sie teraz, hę ?
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
dzisiaj w sklepie dla ubogich (jak to mawiał Prezes) zakupiłem litr paliwa C2H5OH w dobrej cenie i jest ok na dzisiaj i Dzień Niepodległości :szeroki_usmiech
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Po prostu niewiarygodne.
Wchodzę dziś na forum co 3-4 godziny a w tym temacie po 4-5 nowych stron.
Za dużo by się do wszystkiego ustosunkować.
Skrótem
- misiek - wyluzuj i trochę więcej pokory, choć życzę Ci abyś za 5-10 lat wciąż tryskał takim optymizmem na myśl o kolejnym dniu. Jak coś to wal na PW.
Do pozostałych - też wyluzujcie, młodości prawem błądzić jest
Zamieszczone przez ahmed799
Ja tam nie narzekam. Mam wspaniałą żonę, kochanego zdrowego synka, pracę jaką lubię. Więc nic więcej do szczęścia nie potrzeba, oby tylko zdrowie dopisało
ahmed - nic ując w naszej materii
Była O1 kombi ALH++ 150/340
Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200
A w temacie paliw - wczoraj słuchałem wiadomości i powiedzieli, że rząd najprawdopodobniej będzie zmuszony do kolejnych cięć w wydatkach oraz do podwyżki podatku vat.
Tak więc oprócz podwyżek akcyzy, kursów walut - jeszcze dop...la vatem w paliwa. :?
Ja tam nie narzekam. Mam wspaniałą żonę, kochanego zdrowego synka, pracę jaką lubię. Więc nic więcej do szczęścia nie potrzeba, oby tylko zdrowie dopisało
:kciukgora :kciukgora :kciukgora :kciukgora
I tak naprawdę o to w życiu chodzi, nikt tych zasranych pieniędzy nie zabierze do grobu. One są tylko środkiem do celu, a nie celem samym w sobie. Wielu o tym zapomina.
A w temacie paliw - wczoraj słuchałem wiadomości i powiedzieli, że rząd najprawdopodobniej będzie zmuszony do kolejnych cięć w wydatkach oraz do podwyżki podatku vat.
Tak więc oprócz podwyżek akcyzy, kursów walut - jeszcze dop...la vatem w paliwa. :?
Jeśli chodzi o vat to w przypadku gdy przekroczymy dopuszczalny próg zadłużenia to podwyżka vatu wchodzi z automatu i tutaj nie ma co się rozwodzić, bo prawie rok temu już to było klepnięte.
Komentarz