soszek81, Ale to nie jezdzisz codziennie na 8 godzin do roboty ??
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12PS: dziś pojechałem rano do biura swojej firmy z naiwną nadzieją zakupu czegoś fajnego (nieważne czego)...))
Zamieszczone przez soszek81- dyżurowo po 24h. Raz jadę na jeden dyżur, raz na 3 dni (dwa dyżury z przerwą 24h pomiędzy). Dlatego dojazd 230km jeszcze nie przeraża.
Kumam, że można walić kilkaset km ale jeśli jest to esencją mojej pracy (czytaj płacą mi za przejechany km), ale jechać 230km i wracać zajechanym jak dorożkarska szkapa po robocie (jak by ona nie była)... nie kumam. Cóż, ale życie wszystkiego potrafi nauczyć.
PB95 - 5.31
ON 5.514x4
Komentarz
-
-
Proszę bardzo zobaczyć:
Przywódcy Europy zgodzili się na zebranie 200 mld euro dla Międzynarodowego Funduszu Walutowego na ratowanie strefy eu…
Jak to było w reklamie...hm pan za to płaci i pan za to płaci i pani za to płaci... :lol:
Paliwo za niedługo będzie po 8 zł a Polacy jedynie będą podkręcać sobie śrubę by tacy Grecy czy Włosi mogli leżeć. Ten kto widział jak i ile oni pracują na własne oczy to wie o co mi chodzi.
:lol: :lol: :lol:
Media robią taki młynek w głowach ,że ludziom brakuje na chleb a głosują na tych samych co im dźwigają podatki i wiek emerytalny. Taka mała Słowacja się postawiła i ma w d... pomoc innym jak jej naród ma ciężko. Tylko dlaczego w mediach nic nie mówi się o Słowacji wie ktoś może?
Komentarz
-
-
parasite, Raz gościu tankował do forda transita 2 bańki 5l pod sklepem. Bajecznie to wyglądało.
Zamieszczone przez shokPolacy jedynie będą podkręcać sobie śrubę by tacy Grecy czy Włosi mogli leżeć. Ten kto widział jak i ile oni pracują na własne oczy to wie o co mi chodzi.
Z relacji znajomej nauczycielki, która brała udział w różnych warsztatach ze szkołami z innych państw, wiem co nieco jak wygląda u Greków. Każde dziecko, co roku dostawało od państwa nowe książki, nie ważne, że w rodzinie były dzieci w wieku 7,8,9,10 każdy miał swój komplet. Może z trzy lata temu po jej powrocie zapytałem jak było itd, chwaliła gościnę itd, ale jeśli chodzi o finanse i gospodarkę, daje im dwa, trzy lata i będą bankrutami. Dużo się nie pomyliła. Tam wszyscy wszystkiego mieli aż nadto.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokTaka mała Słowacja się postawiła i ma w d... pomoc innym jak jej naród ma ciężko. Tylko dlaczego w mediach nic nie mówi się o Słowacji wie ktoś może?
Słowacy postawili się i nie dadzą nic, czołówka Unii machnęła na to ręką bo tyle co oni dają (per capita) i mniej niż kropla w morzu potrzeb, a poza tym Słowacja we wschodniej części to taka Grecja/Włochy pomieszana z Rumunią.4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoTylko, że Słowacy potrafili sie postawić, już wcześniej ich przywódca powiedział co miał na języku. A Polaczki... zawsze ambitne, Tylko dla siebie niewiele potrafią ugrać. Dla siebie - czytaj - dla szaraków. Bo tym na górze bieda do dupy nie zajrzy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjamamy XXI wiek i GLOBALIZACJĘ :P
Kiedyś dali nam w prezencie Pałac Kultury i Nauki - teraz trochę km asfaltu.
Za to kiedyś musieliśmy wszystko oddawać - teraz nie oddajemy, tylko musimy wyprodukować dokładnie tyle sztuk kartofli ile nam pozwolą. Resztę trzeba kupić od nich.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoTylko, że Słowacy potrafili sie postawić, już wcześniej ich przywódca powiedział co miał na języku. A Polaczki... zawsze ambitne, Tylko dla siebie niewiele potrafią ugrać. Dla siebie - czytaj - dla szaraków. Bo tym na górze bieda do dupy nie zajrzy.
Zamieszczone przez ruwadoza jaką cenę? Co nam zostało swojego? Przemysł? Rolnictwo?
Rolnictwo? A dlaczego twoim zdaniem rolnictwo nie jest nasze? Zdajesz sobie sprawę jak rolnictwo zyskało na przyjęciu do UE? W końcu znikają małe gospodarstwa, nikomu nie potrzebne.
Co do tematu to 2 dni temu tankowałem na Shellu w Pruszkowie ON za 5,65 cena stoi w miejscu, a nawet spadła o 4gr w stosunku do ostatniego miesiąca.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyDodatkowo powinnyśmy być liderem w naszej części Europy i ciągnąć ten bajzel do przodu, a nie być zaściankowi jak chciałyby tego PISuary.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasite
Komentarz
-
Komentarz