Zamieszczone przez dwaoka
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dwaokaW nowej pracy odkryłem całkiem całkiem natrysk, więc od wiosny rowerek 16km, szybki prysznic w robocie, koszula spodnie i z głowySERIO.
Prysznic jest, takze zaden problem, do roboty mam 10km, takze spokojnie w niecałe 30 minut się wyrobie
Na zime odpalam komunikację miejska, bo to co dzis działo się w miescie to masakra. Jesli Wy widzicie mniej aut, to ja dzis widzialem 3x tyle co zwykle :evil: :evil: :evil: Kulałem sie na silke przez prawie 80 minut, gdzie zwykle zajmuje mi to 20-25. :x
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wrobo to co dzis działo się w miescie to masakra
Pol dnia jezdzilem miedzy Tarnogajem a Grabiszynkiem i tez bylo spokojnie. CO innego wczoraj. MOze powiedz misiek, gdzie Ty jezdzisz??
Komentarz
-
-
Maicroft, widzę siebie w sytuacji, gdy jeden dziecior siedzi z żoną w domu, a drugi wybiera się do przedszkola 150m od domu - czyli stan obecny. A ponieważ za wszelką cenę dążę do tego, żeby zmienić mieszkanie, to być moze kwestia prowadzenia "szkodników" do szkoły/przedszkola nie będzie problemem w jeżdzeniu "zbiorkomem"...
Komentarz
-
-
Dzisiaj Gaz Shell Bielsko Biała Jasienica 2,99zł.. Orlen Skoczów 2,99.. ŻAL.PL!!"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
"Koncerny paliwowe będą podnosić marżę na benzynę po to, żeby zmniejszyć marżę na olej napędowy. To spowoduje, że za droższy olej napędowy zapłacą też właściciele aut benzynowych. Wszystko po to, żeby po noworocznej podwyżce ceny obu paliw były zbliżone - pisze piątkowy "Dziennik Gazeta Prawna". Koncerny przyznają nieoficjalnie - sytuacja, w której litr benzyny kosztowałby 5,5 zł, a oleju 6 jest wykluczona."
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez lorusytuacja, w której litr benzyny kosztowałby 5,5 zł, a oleju 6 jest wykluczona."
ON 5,99
:szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz