Shell Lublin ON - 5,53 PLN, Orlen - 5,69 :shock:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
ahmed799, Źle ci że masz taniej :P?"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799To może przerzucić część kosztów z ON i Pb na LPG i zrobić promocję "Takie rzeczy tylko w Polsce". Wtedy według cen na dzień dzisiejszy będziemy mięli paliwo każdego rodzaju po ok 4,55.
Zamieszczone przez ahmed799Tylko dlaczego użytkownicy Pb mają płacić za tych co leją ON. Oszczędzają oni już na samym spalaniu ropniaka Dziwne jest takie rozumowanie i windowanie cen paliwa.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loru"Koncerny paliwowe będą podnosić marżę na benzynę po to, żeby zmniejszyć marżę na olej napędowy. To spowoduje, że za droższy olej napędowy zapłacą też właściciele aut benzynowych. Wszystko po to, żeby po noworocznej podwyżce ceny obu paliw były zbliżone - pisze piątkowy "Dziennik Gazeta Prawna". Koncerny przyznają nieoficjalnie - sytuacja, w której litr benzyny kosztowałby 5,5 zł, a oleju 6 jest wykluczona."
http://www.tvn24.pl/-1,1725586,0,1,p...wiadomosc.htmlO2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryCo na to UOKiK?
Z góry dziękuję za dołożenie się do mojego ONO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Pamiętam czasy jak wchodziliśmy do Unii i każdy się cieszył, że będzie lepiej bo pracodawcy muszą podnieść pensje i chociaż trochę zrównać je z europejskimi. Po kilku latach mamy już doświadczenie i dla mnie wniosek jest prosty to jak z domokrążcami, im bardziej Ci wmawiają, że towar jest super i jak najbardziej oryginalny to tym bardziej trzeba się takiemu kolesiowi przyjrzeć bądź wykopać z domu. Pomijam oczywiste korzyści płynące z bezproblemowego przekraczania granicy, ale dla mnie po wejściu do Unii tylko jeszcze bardziej pogłębiła się różnica między bogatymi i biednymi. W dzisiejszych czasach nie sztuką jest kupić samochód ale sztuką jest go utrzymać. Każdy normalny człowiek patrzy na cenę i mówi to niemożliwe żeby ropa tyle kosztowała przecież jest tańsza w produkcji ale niestety Państwo nie wie do czyjej kieszeni sięgać więc sięga do kieszeni kierowców. Wmawiają nam, że to waluta lub wysokość ceny ropy na światowych rynkach kształtują jej cenę na stacji ale prawda jest zgoła inna bo jak wszyscy wiedzą akcyza i inne opłaty paliwowe są procentowo uzależnione od jej ceny. Czyli mówiąc krótko im wyższa cena tym Państwo więcej zarabia.
Kurde ale wypociłem post
Komentarz
-
Komentarz