We wtorek wracajac z Niemiec w okolicach Siewierza tankowałem 95 PB taniej niz u mnie jest ON ....bo była po 4,30, a nawet i ponizej tej kwoty widziałem :diabelski_usmiech
Z 2008 roku, ale zapewne i tak się niewiele zmieniło w kwestii podatków, a jak wiemy w przyszłym roku podatek jeszcze wzrośnie.
A u mnie w mieścinie takie stacje jak Orlen. Shell, Statoil są chyba w zmowie, bo na każdej z nich zwykły ON 4.39zł, PB95 4.59, PB98 4.83-4.86, jedynie Lotos ostatni szedł na 4.33 za diesla. A na takich nie markowych to najtaniej można zatankować ON za 4.13 na MZK.
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
Zalalem dzis diesla na Shellu za 4,21 - w porownaniu z 4,30 na BP to chyba niezle :szeroki_usmiech ( zwlaszcza, ze poltora tyg. temu jeszcze bylo za 4.40 - 4.50 :twisted: )
Czyzby celowalo w 2.70 MSPANC
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
misiek^wro, Bez żadnych vatów i sratów Po prostu znajomy mojego ojca ma firmę transportową i bierze hurtem z Orlenu kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy litrów i tankujemy u niego. Swoją drogą, nam sprzedaje po takiej cenie jaką płaci za hurt, czyli na ostrołęckim Orlenie jest na stacji drożej o złotówkę, bo zwykły ON jest za 4.35. Każdy orze jak może.
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
Komentarz