1U0 862 429 A i kolor onyx 47H chyba, no chyba ze bezowy to 1SQ
Aha i 5 monet tez wchodzi :twisted:
tak, juz mam
ale cena mnie zniechecila dosc skutecznie. w dodatku mam jechac do nich specjalnie, zeby zaplacic CALA KWOTE i pozniej jeszcze raz, za pare dni po odbior.
podziekowalem :diabelski_usmiech
1U0 862 429 A i kolor onyx 47H chyba, no chyba ze bezowy to 1SQ
Aha i 5 monet tez wchodzi :twisted:
tak, juz mam
ale cena mnie zniechecila dosc skutecznie. w dodatku mam jechac do nich specjalnie, zeby zaplacic CALA KWOTE i pozniej jeszcze raz, za pare dni po odbior.
podziekowalem :diabelski_usmiech
jezeli mowicie o tym czyms co jest w Riderze seryjnie obok hamulca recznego (moge pozniej fotki zrobic dla pewnosci) to to jest straszliwe gowno ktore nawet na postoju nie na wiele sie przydaje i nie jest warte złamanego grosza :!: :?
Podobnie jak uchwyt z tyłu od którego zaczęła sie chyba dyskusja :? gówno w którym sie nic nie trzyma a juz napewno nie podczas jazdy
No wiec potwierdze slowa poprzednikow zeby ktos czasem sie nie polaszczyl i nie kupil tego. Zupelnie zbedny bajer. Tylko raz tam mialem puszke, tylko ze trzymanie tam puszki jest bezcelowe bo gaz ucieka..... :roll: natimiast nic wiekszego w sensie wyzszego zakrecanego sie tam nie zapoda bo jest za niski uchwyt..... :roll:
Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
jezeli mowicie o tym czyms co jest w Riderze seryjnie obok hamulca recznego (moge pozniej fotki zrobic dla pewnosci) to to jest straszliwe gowno ktore nawet na postoju nie na wiele sie przydaje i nie jest warte złamanego grosza :!: :?
Podobnie jak uchwyt z tyłu od którego zaczęła sie chyba dyskusja :? gówno w którym sie nic nie trzyma a juz napewno nie podczas jazdy
wydaje mi sie, ze chodzi wlasnie o te dwa rozwiazania (obydwu nie widzialem na zywo).
OK, ale wychodzi na to, ze NIE MA dobrego rozwiazania :?
bede szukal dalej - jak cos wyknuje to napewno sie pochwale [ok]
thnx
jezeli mowicie o tym czyms co jest w Riderze seryjnie obok hamulca recznego (moge pozniej fotki zrobic dla pewnosci) to to jest straszliwe gowno ktore nawet na postoju nie na wiele sie przydaje i nie jest warte złamanego grosza
też się do tego dołączam.
Z innej beczki: w niektórych Fabianach jest jaka szufladka montowana w 1din. Coś podobnego jak superbie, tylko w superbie jest trochę większe niż 1din. Ktoś kiedyś próbował montować coś takiego do Octavki ? koszt w ASO ok 250zł (nie pamiętam dokładnie ile)
OK, ale wychodzi na to, ze NIE MA dobrego rozwiazania :?
bede szukal dalej - jak cos wyknuje to napewno sie pochwale [ok]
thnx
Ja kupilem uchwyt w Norauto za jakies 9 zl Taki w kratki nawiewu, czesciowo metalowy. I o ile wszystkie inne jakie mialem uchwyty byly do kitu to ten jest bardzo OK. Dobrze sie trzyma, dobrze i porzadnie wyglada nie wypada z niego nic itp. Czesto kawka tam sobie stoi :szeroki_usmiech Ale uchwyt jest na tyle dobry ze i Cola 0,5 stoi spokojnie (no o ile nie robi sie baczkow itd )
Ja kupilem uchwyt w Norauto za jakies 9 zl Taki w kratki nawiewu, czesciowo metalowy.
pisalem o tym w pierwszym poscie mam dwa takie uchwyty i faktycznie - spelniaja swoja funkcje, ale zal mi troche tych kratek, zwlaszcza gdybym mial "powiesic" na nich 0.5 litra coli
chodzi mi o jakies pewniejsze rozwiazanie, tak aby z czasem nie polamac niczego we wnetrzu auta
Komentarz