Montaż elektrycznych szyb tył

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bajtek_94
    Classic
    • 2022
    • 4
    • Octavia I combi (1U5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Montaż elektrycznych szyb tył

Witam. Jestem nowy na forum i szukam jakiejś podpowiedzi odnośnie montażu tylnych szyb elektrycznych. Mam O1 kombi z 2007r z silnikiem 1.9 axr mam cały komplet podnośników tylnych szyb wraz z wiązkami drzwi. Czy wystarczy zmienić wiązki w tylnych drzwiach i zamontować mechanizmy czy trzeba zmieniać wiązkę wnętrza ?
  • knrdlvn
    Drive
    • 2012
    • 54
    • Octavia I combi (1U5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Rozumiem że przód masz w prądzie? Jeżeli tak to wiązki nie musisz zmieniać. Od słupków środkowych ciągniesz do silniczków w tylnych drzwiach plus na stałe, plus po kluczyku, CAN L i CAN H. Do wymiany też moduł komfortu. Kupując dopilnuj żeby był z Twojej wersji nadwozia (kombi/hatchback), mogą być problemy z obsługą zamka klapy bagażnika.
    Kto nie pije z nami, pije przeciwko nam!

Komentarz

• Bajtek_94
      Classic
      • 2022
      • 4
      • Octavia I combi (1U5)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Tak przód mam w prądzie. Mam wiązki tylnych drzwi kompletne i ewentualnie całą wiązkę wnętrza . Co do modułu komfortu w vcds jest możliwość zakodowania na 4szyby elektryczne.

Komentarz

• Bajtek_94
        Classic
        • 2022
        • 4
        • Octavia I combi (1U5)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Podpiąłem. Sprawa wygląda następującą szyby tylne nie działają z panelu przedniego lewych drzwi a z tylnych przełączniki działają cały czas nawet po wyciągnięciu kluczyka.?‍♂️ Jak to ogarnąć żeby działało z panelu przedniego? ?

Komentarz

Pracuję...