Dzień dobry.
Auto zaczyna jakby co raz bardziej muleć. Czytam szukam przyczyny i nie wiem już z kim gadać i do kogo się zwrócić bo każdy...
Search Result
Zwiń
19 wyników w 0,0018 sekund(y).
Słowa kluczowe
Użytkownicy
Tagi
-
Skoda Octavia 1 1.9 TDI ALH SPADEK MOCY
-
-
dolot odma
Mechanik obejrzał i powiedział że to z dolotu,odmy ale to jest mały wyciek i się z tym jezdzi tylko przed badaniem technicznym umyć silnik by przegląd...
-
-
Octavia 1 brak pierwszego biegu wentylatora...
Gdzie szukać problemu...?
Mostkójąc 1z3 odpala się jeden wentylator (drugi to trup) natomiast 2z3 żadnej reakcji...
Winny jest...
-
-
Montaż elektrycznych szyb tył
Witam. Jestem nowy na forum i szukam jakiejś podpowiedzi odnośnie montażu tylnych szyb elektrycznych. Mam O1 kombi z 2007r z silnikiem 1.9 axr mam...
-
-
Wymiana pompki sprzęgła
Witam ,przymierzam się do wymiany pompki sprzęgła ponieważ leje się z niej płyn hamulcowy na dywanik , cała pompka zapocona,z tego co się dzisiaj...Ostatnio edytowany przez janek1999; 9996380.
-
-
Brak zasilania / zwarcie w zegarach
Cześć klubowicze!
Korzystając z Waszego doświadczenia, mam nadzieje ze uzyskam tutaj pomoc.
Pacjent to Skoda Octavia II...
-
-
Problem z wycieraczkami Skoda Octavia 1
Witam, mam problem z wycieraczkami w Skodzie Octavii 1. Wycieraczki od jakiegoś czasu włączają się same po odpaleniu zapłonu i nie można ich wyłączyć,...Ostatnio edytowany przez kame; 9994843.
-
-
Zmiana skrzyni biegów z 5 na 6
1.9 AXR Jak wygląda zmiana skrzyni z 5 biegowej na 6
-
-
Octavia 1 gaśnie na wstecznym
Witam, Skoda Octavia 1 1.9tdi 110km kombi gaśnie po wbiciu biegu wstecznego + gaśnie deska rozdzielcza. Dodatkowo ma problemy z odpalaniem, kręci jak...
-
-
Demontaż 4x4
Witam wszystkich posiadam skodę octavie 1 4x4 2001r 1.9tdi 101km. Kupiłem ja na dojazdy do pracy jednak ostatnio zauważyłem że nie ciągnie mi tył....
-
-
OI AXR Wskazania zużycia paliwa
Witam
Ustawiłem synchronizacje wałka rozrządu na 0, auto mi fajnie (mrozy nie mrozy) pali, jest żwawsze, tylko wskazania zużycia paliwa nie...
-
-
1.9 TDI BXE wymieniać prewencyjnie panewki?
Witam
Prawdopodobniej już w tym tygodniu będę szczęśliwym posiadaczem Octavii II FL z 2010 roku z nieszczęśliwym silnikiem BXE... Dlatego,...
-
-
Ksenon w Octavi 2FL
Panowie jak to jest z tym ksenonem czy za każdym włączeniem świateł powinny się regulować ( w senie robić ,, tzw zeza" ) ? U mnie raz robi...
-
-
Licznik
Witam !!!
Jak w temacie poszukuje odpowiedzi na pytanie czy da radę przełożyć licznik bo w swojej octavii mam w milach a chciałbym przełożyć...
-
-
Demontaż/wymiana alternatora w Octavii z TDI
Hej jako, że to mój pierwszy post na forum, witam wszystkich serdecznie.
Pacjent to Octavia I z 1.9 TDI 90 KM, z 2002 r., hatchback,...
-