Wiec tak, po wyjeciu schowka na okulary ktory jest do du... jest tam sporo miejsca. Spokojnie wejdzie mala cola. I tu mam propozycje, moze bysmy zaprojektowali taki element na wzor tego z 02? Sam sie deklaruje ze wezme dwa. A wiadomo im wiecej tym taniej wyjdzie. Dla niezorientowanych, to jest to miejsce pomiedzy galka zmiany biegow a hamulcem recznym.
Myslalem tez zeby w schowku drzwi bocznych od pasazera zrobic miejsce na duza butle np 1,5 l. Ale to juz innym razem.
Wiec tak, po wyjeciu schowka na okulary ktory jest do du...
jak go wyjełes?? pytalem w ASO czy jest mozliwe go wywalic to powiedzieli ze jest na stałe wiec dałem sobie spokuj i niekombinowałem,a tu zonk,okazuje sie ze da sie go wywalic :evil:
Schowek na okulary jak i uchwyt na puszki (bo tak to nazywam) jest rozbieralny ...
Jakies 2 tyg temu wyciagalem moj uchwyt zeby go wyczyscic, bo sie zabrudzil.
Trzeba wyciagnac popielniczke z tylu miedzy fotelami i tam sa 2 sruby. Odkrecic je i sciagnac oslone recznego. Jak sciagniesz oslone to pod nia sa kolejne 2 sruby, ktore trzymaja schowek na okulary/uchwyt na puszki .....
Moment bo czegoś nie kumam owszem na puszki mam taki schowek który sie wciska i wyskakuje ale na okulary nie widziałem u siebie kufa ops: możecie mnie oświecić ?
Moment bo czegoś nie kumam owszem na puszki mam taki schowek który sie wciska i wyskakuje ale na okulary nie widziałem u siebie kufa ops: możecie mnie oświecić ?
neck99, myślę, że to są 2 różne opcje, tzn. albo jest uchwyt na napoje wyskakujący z obudowy koło ręcznego (jak u Ciebie) albo schowek na okulary jak u mnie;-)
Ja tu trzymam komórkę - idealnie wchodzi 9500 Nokii, Octa to pierwszy wóz gdzie tą cegłę mogę stabilnie umieścić;-)
Natomiast uchwytu na napoje cholernie mi brak, duzo jeżdżę na długich trasach :x
pzdr
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Kurczę ja mam i uchwyt na napoje (taki wyskakujący) niestety mało praktyczny ponieważ zawsze podróżuję z podłokietnikiem, oraz to na okulary. chester121, Jak tylko wymyślę ten element o którym traktuje ten wątek to dostaniesz ten uchwyt okularowy gratisowo.
Garret, a z tyłu nie masz otwieranej klapki z miejscem na napoj ? co prawda jest do bani ale czasem tam wkładałem chodzi o te miejsce na koncu tunelu
Mam, ale jak wspomniałes jest do bani;-)
W czasie jazdy bezużyteczny, co najwyżej na postoju a i to raczej dla pasażerów z tyłu, bo kierowca sięgając musi się gimnastykować ;-)
Dziś odkryłem że od biedy można wykorzystać (ale tylko na postoju) schowek przed pasażerem- po otwarciu na wew. stronie jest wyprofilowana podstawa, bez uchwytów of koz ;-)
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
hehe, a ja w to miejsce zaadaptowałęm podstawkę na 2 napoje z MacQpy, wchodzi idealnie na wcisk
gdyby komuś chciało się to wykonać z jakiegoś tworzywa sztucznego to byłaby rewelacja (biorę od razu 1 szt.) :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Dokładnie o ty myślałem, w następnym tygodniu będę u znajomego to zapytam sie czy cos takiego by zrobił. Coś ty Nexus6, zaadoptował bo nie załapałem. Późno jest trochę.
chester121, chcesz ten schowek na okulary? Jak znajdę to z chęcią sprzedam za drobniaki autorus, sie dziwisz dlaczego mamy dwa uchwyty, na okulary i napoje bo były w tych limitowanych wersjach Czekam na efekty prac Panowie
a ja w to miejsce zaadaptowałęm podstawkę na 2 napoje z MacQpy, wchodzi idealnie na wcisk
specjalnie wybralem sie do Mac'a zeby dostac te podstawke i chyba dostalem jakas inna albo mam zacmienie ;-) bo mi nie pasuje, Nexus6 gdzie dokladnie ja ulokowales?
Komentarz