Zamieszczone przez 2.0-16v Michał
domykanie szyb
Zwiń
X
-
Motordiag Komfort Manager powinien Cię uszczęśliwić, jest po czesku ale daje radę.Zamieszczone przez marcin1posiadam octavie z 2002 kluczyk typu scyzoryk( orginalny kluczyk) i chciałbym żeby przy zamknieciu auta domykały się szyby da coś się z tym zrobić jakoś go zaprogramować
Twoja O1 jest po lifcie ?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
marcin1, jak przytrzymasz dłużej otwieranie drzwi to szyby się nie opuszczają, a przy zamykaniu jak przytrzymasz przycisk na pilocie dłużej się nie zamykają?
Automatyczne zamykanie szyb po zamknięciu auta działa z jedną z funkcji alarmu. Jak nie masz alarmu to szyby same się nie zamkną.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Motordiagiem da się, bo nim koduje się moduł komfortu a nie alarm.Zamieszczone przez marcin1nie posiadam alarmu i uważasz że nie da się tego zrobić na centralnym zamku?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
Komentarz
-
-
splawik na jakiej zasadzie działa Ci domykanie? na kliknięcie na pilocie czy przytrzymanie przycisku?Zamieszczone przez splawikMotordiagiem da się, bo nim koduje się moduł komfortu a nie alarm.Zamieszczone przez marcin1nie posiadam alarmu i uważasz że nie da się tego zrobić na centralnym zamku?
Podaj nr części komfortu.
[ Dodano: Sro 06 Mar, 13 15:18 ]
marcin1, chodziło mi o automatyczne po kliknięciu.
Przytrzymaj dłużej (ok 3 sekundy) przycisk otwierania/zamykania na pilocie i zobacz co się dzieje.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Domykanie działa po przytrzymaniu przycisku.Zamieszczone przez kecajsplawik na jakiej zasadzie działa Ci domykanie? na kliknięcie na pilocie czy przytrzymanie przycisku?
Podaj nr części komfortu.
Moduł 1C0 959 799 A.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
Komentarz
-
-
[quote="rytcher"]Czyli kabel ten co jest podany wyżej i ustawić aby sie zamykało? Jest może jakiś poradnik? Mam ostavie 98r przed fl i centralny i chciał bym domykanie zrobić.[/quot
u mnie w szkodniku 98 rocznik domykanie szyb i opuszczanie jest w kluczyku po przytrzymaniu w pozycji otwartej dla opuszczenia i w pozycji zamkniętej dla domknięcia szyb
Komentarz
-
-
Przed chwilą byłem popatrzeć czy i jak to działa. Bez problemu poszło Motordiagiem. Mam octe z 2003r, ale numeru modułu komfortu nie sprawdziłem :lol:
Btw. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to można zmienić język w Motordiag Komfort Manager. Trzeba wejść w regedit: HKEY_CURRENT_USER/Software/Motordiag/Komfort a dalej w wartości language zmianimy wartość 1 na 2-angielski lub 3-niemiecki.Łukasz
Komentarz
-
-
aby była komunikacja musi być włączony zapłon w aucie! UWAGA, zapłon ale nie uruchamiamy silnika!był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04

komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
próbowałeś zmieniać w ustawieniach porty COM?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04

komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
Posiadam moduł komfortu, nie posiadam alarmu i nie ma opcji aby włączyć domykanie szyb z pilota, wszystko zależy od rodzaju modułu komfortu.
Komentarz