Zamieszczone przez 2.0-16v Michał
domykanie szyb
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marcin1posiadam octavie z 2002 kluczyk typu scyzoryk( orginalny kluczyk) i chciałbym żeby przy zamknieciu auta domykały się szyby da coś się z tym zrobić jakoś go zaprogramować
Twoja O1 jest po lifcie ?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
marcin1, jak przytrzymasz dłużej otwieranie drzwi to szyby się nie opuszczają, a przy zamykaniu jak przytrzymasz przycisk na pilocie dłużej się nie zamykają?
Automatyczne zamykanie szyb po zamknięciu auta działa z jedną z funkcji alarmu. Jak nie masz alarmu to szyby same się nie zamkną.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcin1nie posiadam alarmu i uważasz że nie da się tego zrobić na centralnym zamku?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikZamieszczone przez marcin1nie posiadam alarmu i uważasz że nie da się tego zrobić na centralnym zamku?
Podaj nr części komfortu.
[ Dodano: Sro 06 Mar, 13 15:18 ]
marcin1, chodziło mi o automatyczne po kliknięciu.
Przytrzymaj dłużej (ok 3 sekundy) przycisk otwierania/zamykania na pilocie i zobacz co się dzieje.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajsplawik na jakiej zasadzie działa Ci domykanie? na kliknięcie na pilocie czy przytrzymanie przycisku?
Podaj nr części komfortu.
Moduł 1C0 959 799 A.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
Komentarz
-
-
[quote="rytcher"]Czyli kabel ten co jest podany wyżej i ustawić aby sie zamykało? Jest może jakiś poradnik? Mam ostavie 98r przed fl i centralny i chciał bym domykanie zrobić.[/quot
u mnie w szkodniku 98 rocznik domykanie szyb i opuszczanie jest w kluczyku po przytrzymaniu w pozycji otwartej dla opuszczenia i w pozycji zamkniętej dla domknięcia szyb
Komentarz
-
-
Przed chwilą byłem popatrzeć czy i jak to działa. Bez problemu poszło Motordiagiem. Mam octe z 2003r, ale numeru modułu komfortu nie sprawdziłem :lol:
Btw. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to można zmienić język w Motordiag Komfort Manager. Trzeba wejść w regedit: HKEY_CURRENT_USER/Software/Motordiag/Komfort a dalej w wartości language zmianimy wartość 1 na 2-angielski lub 3-niemiecki.Łukasz
Komentarz
-
-
aby była komunikacja musi być włączony zapłon w aucie! UWAGA, zapłon ale nie uruchamiamy silnika!był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
próbowałeś zmieniać w ustawieniach porty COM?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
Komentarz