Po tym wyjeździe doszedłem do wniosku że muszę przyciemnić czyby, tylko nie wiem czy folia czy może siatki od kolegi który sprzedaje je na forum. Dziecko strasznie się męczyło przy świecącym ostro słońcu.
to już wybór nalezy do Ciebie....ale ja tam jestem zadowolony z zasłonek. 2-ga sprawa....jak bedziesz chciał sprzedać auto to jakiś "dziwak" nie bedzie marudził, ze szyby ciemne itp.... wyciagasz zaslonki i jeszcze kasiorke %% odzyskasz.
Zamieszczone przez piernik
Średnie spalanie z dystansu ok 900 km przy dość żwawej jeździe wąskimi drogami wyszło ok 8,2 litra LPG.
to jest fajne przy 1,6mpi z lpg :diabelski_usmiech Duzo taniej niż ON.....
Zamieszczone przez piernik
Była okazja sprawdzić jak sprawdzą się Dunlopy na górskich serpentynach. Zarówno na suchym jak i mokrym asfalcie świetnie się trzymają.
Witam
Mój kuzyn miał ostatnio nie miłą sytuację. Nadpaliła mu się deska (zwarcie w radiu). Ma deskę tą starą jeszcze w "jaju" jak wychodziła w latach 1997-2003. Samochód z 2001r. Czy jest możliwość założenia deski po FL tzn taką co montowali w latach 2001-2010? Co trzeba ewentualnie zmienić? Pozdrawiam.
Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
Z tego ja sie orientowalem a mam tez stara deske to mozna (tylko trudno znalezc) wymienic sam srodek konsoli z polifta bo byly tez takie szare, potem zmienili na czarne.
jakby ktoś był chętny to mam całą przekładkę wnętrza na czarne poliftowe . wszystko oprócz deski . tzn . schowek dywan tunel -wszystko co jest czarne . info pw
I słupki plastikowe od podszybia. Sam kiedyś urwałem zatrzask w jednym. Gdy doszedł do mnie nowy okazało się że pochodzi z przedliftowej wersji i nie pasuje.
Komentarz