Radio 2din pomoc w wyborze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • buldoggg
    Rider
    • 2014
    • 347
    • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

lukasz a może zamiast kupować 2 dinowe może lepiej zainwestować w radio na 1 din ale z wysuwanym panelem ? (mniej razi dla złodzieja)

Komentarz

• Pavvlik
      Drive
      • 2009
      • 76

Ciekawe tylko jak w praktyce wygląda trwałość takiego wysuwanego panelu w radio (mechanizmu wysuwania panelu i taśmy łączącej panel z radiem) ?

Komentarz

• lukasz16v
        Rider
        • 2012
        • 271

dokładnie tak jak napisał Pavvlik, jakos nie jestem przekonany do tych z wysuwanym panelem,poza tym 2din bardziej mi się podoba tak jak by "odmładza wnętrze" )
        O1 srebrny hathback 1.9 TDI 110KM
        Łukasz... https://www.facebook.com/profile.php?id=100004382645613

Komentarz

• toomasz
          Elegance
          • 2010
          • 910
          • Volkswagen
          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

kolego buldoggg moje auto jest z 2010r, fabrycznie nie mialem elektrycznego otwarcia klapki wlewu tylko manualne i korek na kluczyk :wink: nie przeszkadza mi to, w O2FL mam elektryczne i więcej z tym problemów niz pożytku, szczegolnie zimą kiedy przymarz

Komentarz

• lukasz16v
            Rider
            • 2012
            • 271

toomasz, fakt faktem w zimie na kluczyk 100 razy wygodniejsze pod warunkiem że masz na zamku to zabezpieczenie...sam ostatnio zajechałem na CPN i bez pomocnika stacji nie otworzył bym klapki wlewu paliwa,gdy wciskałem przycisk słychać jak otwierało ale przymarznieta klapka nie odskakiwała więc pracownik stacji akurat wyszedł i mi naciskał a ja cieniutkim płaskim śrubokrętem odchylałem klapkę wkońcu się udało,bez niego musiał bym chyba dobrze chuchać na klapke by odmarzła :twisted: a za mną już 3 samochody i w każdym wkur...zdenerwowany kierowca że mi się z otwarciem klapki długo schodzi :roll:
            O1 srebrny hathback 1.9 TDI 110KM
            Łukasz... https://www.facebook.com/profile.php?id=100004382645613

Komentarz

• cichyp
              Classic
              • 2013
              • 18

Zamieszczone przez Pavvlik
              Ciekawe tylko jak w praktyce wygląda trwałość takiego wysuwanego panelu w radio (mechanizmu wysuwania panelu i taśmy łączącej panel z radiem) ?
              to zależy jak użytkujesz... znajomy miał i jak na postoju zostawił dziecko w aucie to jak wrócił to miał tablet :P

Ja w przyszłym tygodniu będę montował sobie Kenwooda DNN9230DAB, wrzuce zdjęcia z z efektami.

Komentarz

Pracuję...