A więc. Wczoraj koło 10:00 wysłałem zapytanie a dzisiaj o 13:20 siłowniki już zamontowane. Firma na szóstkę z plusem.
[OI] teleskopy/siłowniki maski
Zwiń
X
-
No to i ja się skuszę, ale że i tak już piątek to zapytam na spocie białostockim czy nikt nie chce . DziękiSrebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Ostatnio miałem dobrą bekę z tych siłowników.
Przyjechał znajomy (użytkownik seata toledo II) gatka szmatka o samochodach, d(.)pach itp. Akurat miałem w garażu maskę w górze ładował się aku,
a znajomy w pewnym momencie zaczyna rzucać luźne pytania, mówi:
- O dzienne masz, (ogląda sobie), a jak podłączone a to a siamto, luka tak po komorze silnika sobie, w końcu pyta
-Ty to jedynka miała siłowniki?
ja mówię
- Taa polift miał seryjnie...
- Kurde nie wiedziałem, zdawało mi się, że nie było...
po chwili dalej (stukając palcem w podpórkę)
- To po h..ja pręt jest?
- No wiesz awaryjnie jakby było tak jak z klapą bagażnika czasem, że zimą jak duży mróz opada, słabe siłowniki nie trzymają.
- Aaaa no tak faktycznie nie pomyślałem, ty u mnie nie ma tylko sam siłownik.
Mówię do niego
- To musisz sobie wrzucić kij od szczotki do kufra bo wiesz zimą płynu dolać czy coś a maska na łeb leci i co? Trzeba na ratunek coś mieć będziesz sznurkiem do gałęzi łapał?
Wszystko na pełnej powadze, on kiwa głową ale ja w końcu już nie wytrzymałem i jeb w śmiech aż się mało nie posikałem.
- Ku...a co mnie w h..a ładujesz, dokładałeś sam do tej "kfoooki..."
- A to nie czułeś jak ładnie szło? Poza tym to nie "kfoooka" tylko indiańska strzała co i "tolka" potrafi łyknąć
Sorki za off topa ale musiałem.
Także wydatek żaden a mina kolegi bezcenna.
Komentarz
-
-
mam i ja
firma dziala zajebiscie
wkleilem z forum dane dot. silownikow i kulek
Pan odpisal i nastepnego dia mialem paczke 97pln
nic niech "aktywisci" nie kombinują , wszytsko pasuje jak koledzy pisali , ja poszedłem dalej i wypier@#$%iłem ten pręt na którego juz PATRZEĆ NIE MOGŁEMjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andru123 Zobacz wpis... , ja poszedłem dalej i wypier@#$%iłem ten pręt na którego juz PATRZEĆ NIE MOGŁEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bambek1 Zobacz wpis
To teraz już Ci tylko kijek od szczotki został w odwodzie...jest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Ja też mam, wszystko odbyło się praktycznie tak, jak andru123 pisze. Naprawdę polecam każdemu, bo mod zupełnie zmienia wygląd auta przy otwartej masce. Firma jest rzetelna i bardzo konkretna (tzn 100% pozytyw ). Kwota też dokładnie taka sama, więc jak się ktoś zastanawia - to niech kupuje i się już nie zastanawia .
POLECAMSrebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Również polecam. Napisałem maila, przekopiowałem po prostu zestaw części, przyszło z wymienionymi główkami. Wczoraj zamontowane. Ja u siebie nie wykręcałem śrub od nadkoli i nie widać żeby coś się podniosło. Podnośniki mocno trzymają. Ja nie mogłem odkręcić śruby od maski - radzę spryskać czymś wcześniej.
Komentarz
-
-
Teleskopy dziś przyszły. Jak oni to robią???
Nie zamawiałem z aukcji bo nie ma tego na allegro. Zadzwoniłem i pan po drugiej stronie wiedział o jaki zestaw chodzi. Powiedz, że chcesz do maski przód do O1. SMSem wytsłałem dane do wysyłki. Przesyłka jest pobraniowa.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ORMO_PL Zobacz wpisWymiana śrub na takie z płaskim łbem nie pomaga. Wypycha jakieś 8-10 mm maskę do góry na wysokości połowy błotnika
Komentarz
-
Komentarz