OK jak coś masz mój tel
Oryginalne Radio Octavia I na CD
Zwiń
X
-
Oryginalne Radio Octavia I na CD
Witam
Poszukuje oryginalnego radia do Oct I. Znalazłem na allegro coś takiego
i zastanawiam sie czy będzie pasować dobrze bo z obecnym radiem mam problem z guzkiem od ogrzewania szyby tylnej . Martwi mnie jedno że nie czyta MP3 czy opłaca sie kupować może zmieniarkę ?? I tylko jaką ??
Pozdrawiam
P.S.
Jeśli był już taki post to przepraszam jeszcze dobrze nie znam sie na tym
-
-
Radio samo w sobie będzie pasować, mam takie samo ma ciekawe opcje, może nie wszystkim potrzebne. Ja ze zmieniarki nie korzystam. Próbowałem podłączyć przejściówkę do dysku z mp3, jednak nie działa jak zapewniał producent. Ostatecznie mam podłączony transmiter z RDSem. Też korzystam odświętnie, najbardziej przydatne w trasie, bo stacji radiowych do bólu i nie raz jest dobrze posłuchać coś mądrego.Jeżeli mój post coś wniósł, to wyślij ,,pomógł,,
Komentarz
-
-
kupcie oryginalne mp3 symphony
swoje sprzedaj to cie tak dużo nie będzie kosztowalo
ja kupiłem od kolegi z forum mp3 symphony i ok gra , jedyny maknament to taki żeby plyty nagrywać z możliwie najmniejsza predkoscia , ale mam oryginal i nie ma innych niepotrzebnych urzadzenjest O1 RS 1.8T XENON
była O1 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Jeśli w obecnym radiu masz wyjście na zmieniarkę, to może warto pokusić się o kupno czegoś takiego?
Montujesz to zamiast oryginalnej zmieniarki i masz możliwość podpięcia ipoda, pendrive czy karty pamięci. Sterowanie radiem odbywa się normalnie z kierownicy lub guzikami w radiu.
Sam się nad tym zastanawiam niestety mam starsze radio skoda symphony, które jest tylko na kasety i prawdopodobnie nie ma wyjścia na zmieniarkę.
No chyba, że ktoś z Was mi odpowie czy Skoda Symphony MS 303 ma wyjście na zmieniarkę? Mogę to sprawdzić wyciągając radio, ale może ktoś z was wieTempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
Komentarz