Zamieszczone przez kika
Octavia I montaż relingów dachowych
Zwiń
X
-
Ja otworów nie miałem, wierciłem je po ściągnięciu czarnej listwy maskującej. potem tą listwę docinałem do relingów. Z tego co pamiętam to są zaznaczone punkty gdzie należy wiercić. Do montażu relingów są oryginalne blachy montażowe. należy odchylić podsufitkę po obu stronach samochodu. Jest trochę zabawy, ale we dwóch zejdzie około 4 godz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektryk22Ja otworów nie miałem, wierciłem je po ściągnięciu czarnej listwy maskującej. potem tą listwę docinałem do relingów. Z tego co pamiętam to są zaznaczone punkty gdzie należy wiercić. Do montażu relingów są oryginalne blachy montażowe. należy odchylić podsufitkę po obu stronach samochodu. Jest trochę zabawy, ale we dwóch zejdzie około 4 godz.Na Wydechu, wrrr...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektryk22Od spodu wchodzą oryginalnie akie blachy z nakrętkami w które są wkręcane śruby mocujące relingi. Chyba że będziesz montował na nitonakrętkach to nie trzeba odchylać podsufitki.Na Wydechu, wrrr...
Komentarz
-
-
ja zdejmowalem podsufitke bo chowalem jeszcze kable od anteny CB i montowalem dodatkowe swiatlo nad kanapa i wyprowadzanie kable do podświetlenia drzwi
miałem otwory do montażu relingow zaslepione gumowymi koreczkami, aluminiową listwę wyjmuje delikatnie i oszczednie przycinaj (ja za bogato przyciolem i mam szczelinę)
cała zabawa zajela ma 2 dni, bo deszcz mnie pogoni, jakieś 6do7godz bawiąc się samemu
jakbyś zdejmowal podsufitke to przy okazji zobacz w jakim masz stanie uszczelkę od anteny radiowej bo może być pęknięcia bądź sparciala jak u mnie było
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maly2stja zdejmowalem podsufitke bo chowalem jeszcze kable od anteny CB i montowalem dodatkowe swiatlo nad kanapa i wyprowadzanie kable do podświetlenia drzwi
miałem otwory do montażu relingow zaslepione gumowymi koreczkami, aluminiową listwę wyjmuje delikatnie i oszczednie przycinaj (ja za bogato przyciolem i mam szczelinę)
cała zabawa zajela ma 2 dni, bo deszcz mnie pogoni, jakieś 6do7godz bawiąc się samemu
jakbyś zdejmowal podsufitke to przy okazji zobacz w jakim masz stanie uszczelkę od anteny radiowej bo może być pęknięcia bądź sparciala jak u mnie byłoNa Wydechu, wrrr...
Komentarz
-
Komentarz