Pytanie o radio 2DIN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 4tech
    RS
    • 2008
    • 4199
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Temat identyczny jak ten:

Sorki :diabelski_usmiech
    O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
    Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
    Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm

Komentarz

zawsze mi sie śniło radio 2 din w aucie a w Ibizie 6k nie "było" takiej możliwości, w O1 to co innego...
      co myślicie?

wodotrysków nie potrzebuje, jakoś noname z aliexpress do mnie nie przemawiają, to też nie jest firmówka ale chociaż ma jakąś "gwarancję"

Komentarz

• meesha
        Ambiente
        • 2009
        • 145

To nie zagra, pod wieloma względami. Miałem podobnego chińczyka i wyleciał. To jest na Win CE, co oznacza istotne ograniczenia - dodatkowego softu bez karkołomnych często wygibasów nie odpalisz. Nawigacja jest słaba, a do tego nielegalna - MapFactor Navigator Free jest tylko dla urządzeń NavRoad. Jeszcze gorzej, jeśli to pełna wersja. Wiadomo można kupić samemu, ale kto by jeszcze dokładał na automapę.

Dźwięk: brak, spłaszczony. Po miesiącu się wygrzał i było lepiej, ale ciągle porażka.

W O1 mocowanie radia 2DIN jest nisko i żeby patrzeć na ekran nawigacji trzeba niebezpiecznie długo odrywać wzrok od drogi.

Skończyło się na alpine UTE-92BT. To zupełnie inna liga jeśli chodzi o brzmienie, a na tym mi trochę bardziej zależało. Navi mam z komórki - waze - które na wince juz nie istnieje, a bez tego średnio sobie wyobrażam jazdy w nieznane.

Komentarz

• Bambek1
          Elegance
          • 2015
          • 963
          • Octavia I (1U2)
          • AZJ 2.0 MPI 115 KM

W O1 mocowanie radia 2DIN jest nisko i żeby patrzeć na ekran nawigacji trzeba niebezpiecznie długo odrywać wzrok od drogi.
          Dokładnie tak. Też się do czegoś takiego przymierzałem ale dla mnie nie da się z tego bezpiecznie korzystać w OI jeśli to tak nisko jest zamontowane.
          ŻONA = Ekspert w każdej dziedzinie.
          Jak ja mam mało czasu na wszystko... ale najlepszy jestem w nic nierobieniu.
          Spalanie - Motostat.pl
          Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

raczej będzie GMS 6231

co do CA to trochę w tym siedziałem więc wiem o co chodzi...miałem stary najwyższy prawie model Blaupunkta itd. I tak chce do tego piec podłączyć, drzwi wygłuszyć, zestaw odseparowany na przód i suba w bagażnik
            Zamieszczone przez meesha
            Są komendy głosowe wiec luzik a w serii też były dwa diny

Co do radia na androidzie to odpada bo nie kupie samego radia chińczyka totalnego z alliexpres za prawie 2 tyś

Komentarz

• meesha
              Ambiente
              • 2009
              • 145

Też mam wygłuszone drzwi i piec. Nie mam tylko suba, bo nie słucham pewnych gatunków muzyki (kwestia gustu, żadna żaluzja czy coś). I uwierz mi, choćby najlepszy piec był, nie naprawi tego, co wychodzi z takich ustrojstw.

Miałem możliwość wstawienia 2din z serii od gonia 4, ale raz że na tym navi nie ma, a dwa, że wyglądem to wieje takim sandałem w 2016r., że szkoda słów. Ale fakt - grało to całkiem nieźle.

A ceny stacji z andkiem racja, chore nieporozumienie.

Komentarz

• adamwwy
                Drive
                • 2014
                • 87

Z tym odrywaniem wzroku to bez przesady.. .2 lata z taką nawigacją jeżdżę w Octavii i rok we Fronterze i nie widzę problemu w tym, że jest nisko.

Komentarz

Pracuję...