Poszukam, pogmeram, może akurat znajdę Podpinałem urządzenie i na androidzie i na iOS - efekt taki sam - cicho gra. Więc to nie będzie tylko kwestia androida.
Kabelek AUX octavia I radio symphony
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez niescPodpinałem urządzenie i na androidzie i na iOS - efekt taki sam - cicho gra. Więc to nie będzie tylko kwestia androida.był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
Tutaj jest taka drobna kwestia "elektryczna"...
W skrócie:
Wyjścia słuchawkowe większości popularnych urządzeń są dostosowane jak sama nazwa wskazuje tylko do słuchawek, które mają znacznie inną impedancję aniżeli wejścia audio, a to z kolei wpływa na charakterystykę sygnału.
Zazwyczaj trochę ciszej i ze zdecydowanie zauważalnym "podbiciem basu" spowodowanym za wysokim napięciem sygnału :wink:
Standardowe słuchawki mają impedancję koło 20-35 Ω, a takie wejście audio (no różnie) ale przyjmijmy że koło 10 kΩ (10 000Ω).
Na gołe oko chyba widać różnicę :lol:
Jeśli coś pomieszałem, to z góry przepraszam i proszę o sprostowanie tych, co wiedzą o co chodzi, ale taki temat był wałkowany na elektrodzie, polecam przeczytać :wink:
Sorki, ale konkretnego linka nie podam :P
Niektórzy wstawiają dodatkowe rezystorki kilku dziesięcio omowe na wyjściach L-P.
Ponoć pomagaO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
niesc, wpisz w szukajce Symphony to znajdziesz instrukcję bo wrzucałem jakiś czas temumoje stare auto
jest scout
Komentarz
-
Komentarz