Prezes52, Skąd ja to znam!
multifunkcja vs tempomat w manetce
Zwiń
X
-
multifunkcja vs tempomat w manetce
bylo kilka tematów przejzalem
ale upewnic sie chce i dopytac
taki zestaw sobie wypatrzylem
ma taśmę i poduchę czyli defacto komplet do podłączenia
czy to na pewno pod Can?
i czy ten tempomat w kierze bedize działał zamiast tego w manetce?
rozumiem ze wypadało by manetke bez tempomatu włozyc by to miało rece i nogi??
-
-
taperson, Ja mam taki zestaw fabryczny. Na manetce mam on/off a z kierownicy steruję sobie prędkością itp.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Czarna_LKtaperson, Ja mam taki zestaw fabryczny. Na manetce mam on/off a z kierownicy steruję sobie prędkością itp.
czy te set i res nie bedą sie gryzly?
niecheial bym zeby sie w niekontrolowany sposób jedno z drugim zabawiało 8)
Komentarz
-
-
Re: multifunkcja vs tempomat w manetce
Zamieszczone przez tapersonrozumiem ze wypadało by manetke bez tempomatu włozyc by to miało rece i nogi??
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
No ale oprócz kierownicy i nowej manetki potrzebujesz jeszcze wiązkę do kierownicy multifunkcyjnej.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tapersonw tym podanym na górze zestawie koles pisze ze w raz z instalacja.
Zamieszczone przez tapersonaa i jeszce wazny temat czy z tej multi funkcji steruje tez tym maxi dotem czy tam pelnym fisem -jak zwal tak zwał :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 06 Kwi, 15 01:01 ]
Zamieszczone przez tapersonjakis moduł tez mam dobrac czy cos?
Jest opis, zdjęcie wiązki i numer sterownika.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
zapytanie poszlo -czekamy na odp.
ten temat oczywiscie juz wczesniej poczytałem
podejrzewam ze utkne w chwili elektronicznego montażu czyli podpięcia pod odpowiednie wtyczki
mechanicznie ogarne
[ Dodano: Wto 07 Kwi, 15 16:18 ]
odp przyszla
same fotki
Note: This blog post outlines upcoming changes to Google Currents for Workspace users. For information on the previous deprecation of Googl...
zdaje sie ze brakuje tego modułu
jak on powinien wyglądać i jaki powinien miec nr??
Komentarz
-
-
A ja sobie dołożyłem multifunkcję i działa mi też stara manetka, którą wcześniej włączałem tempomat. Trzeba było przejrzeć schematy i trochę pomyśleć. Jak ktoś potrzebuje informacji to piszcie ale nie spodziewajcie się szybko odpowiedzi bo nie wiem kiedy będę miał dostęp do neta.Skoda Octavia 1 AGU 1999 r. L&K
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trvA ja sobie dołożyłem multifunkcję i działa mi też stara manetka, którą wcześniej włączałem tempomat. Trzeba było przejrzeć schematy i trochę pomyśleć. Jak ktoś potrzebuje informacji to piszcie ale nie spodziewajcie się szybko odpowiedzi bo nie wiem kiedy będę miał dostęp do neta.
Nie trzeba więc zmieniać manetki i przerabiać instalacji.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
trv,
Witaj, jestem tu nowy i zielony jeśli chodzi o mechanike i elektrykę. Chciałbym dołożyć sobie tempomat do swojej octavii. Wiem że potrzebuję wiązke której schematu nigdzie nie znalazłem plus manetkę oraz kogoś kto mi włączy funkcję w komputerze. problem mam głównie z tą wiązka i sposobem jej podpięcia/.
pomożecie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pasek92pomożecie ?
Zadzwoń to powiem czy się da i jakie koszty.
Mój numer 510 150 407Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Witam jestem posiadaczem octavii I rider i CD Symphony. Kolega posiada rozbitą skode 2003rok i ma kierownice multifunkyjną i pomysł jest taki żeby przełożyć kierownicę, taśmę i podpiać pod radio sterownie oraz tempomat ktorego nie posiadam motor asv tdi. Myślę że z tempomatem problemu nie będzie lecz nie wiem jak podłaczone jest pod radio.Czy piny ida z tasmy bezposrednio do radia czy przez sterownik?? ktos pomoże ??moje gg5754908 z góry dziekuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jokercar Zobacz wpisnie wiem jak podłaczone jest pod radio.Czy piny ida z tasmy bezposrednio do radia czy przez sterownik?? ktos pomoże ??moje gg5754908 z góry dziekuje[/B]
Jak kolega ma multifunkcję z fabryki to nie będzie łatwo wygrzebać wiązkę samej multi. Wszystko jest splątane jako wiązka wnętrza samochodu.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Montowałem juz grzane fotele wiec nie problem z elektryka zajmuje się tym na codzień tylko w truck interesuje mnie czy w octavii 1 jest sterownik od multifukcji ?? do którego podpięta jest taśma ktoś wie ??????// jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz gdzie to się znajduje to powycinam wtyczki probie wiązki sterownik zamontuje
Ostatnio edytowany przez jokercar; 17161.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jokercar Zobacz wpisMontowałem juz grzane fotele wiec nie problem z elektryka zajmuje się tym na codzień tylko w truck interesuje mnie czy w octavii 1 jest sterownik od multifukcji ?? do którego podpięta jest taśma ktoś wie ??????// jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz gdzie to się znajduje to powycinam wtyczki probie wiązki sterownik zamontujeTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpis
Jest sterownik multifunkcji. Fabrycznie znajdziesz go w ramce przekaźników.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jokercar Zobacz wpisma ktos fote albo numery tego sterownika ???
1J0 907 487 B - 452
Poczytaj a na przyszłość - używaj szukajki:
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz