super sprava z tym modem zegaróv jak dla mnie to barvy grupy VW są the best
Wymiana zarowki oswietlenia.
Zwiń
X
-
Wymiana zarowki oswietlenia.
Wymienilem zaroweczke oswietlenia reg. nawiewow.
1. Zdejmujesz panel plastikowy czarny.
2. wycigasz pokretla.
3. Lekko z zatrzaskow caly panelik z zatrzaskow zdjmujesz.
4. Wyjmujesz plastik podswietlenia
5. wymieniasz zaroweczke
Ps. Przepraszam za jakosc zdjec (z komorki) i jakosc opisu jutro ja porawie ... prosto z auta zdjecia...Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
-
-
z tego co wiem to ten temat był wałkowany. ale za duzo chyba rozebrałes mozna to zrobic łatwiej wyjmując same pokrętło i wyciągnąc delikatnie żarówke i wsadzic nową bez zbędnego rozbierania.
P.S. jaka to komórka:>?? hehe152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seboz tego co wiem to ten temat był wałkowany. ale za duzo chyba rozebrałes mozna to zrobic łatwiej wyjmując same pokrętło i wyciągnąc delikatnie żarówke i wsadzic nową bez zbędnego rozbierania.
P.S. jaka to komórka:>?? hehe
a co moze byc z obiegiem zamknietym?Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
Komentarz
-
-
pytanie jak wyciągnąć środkowe pokrętło? Użyć siły, czy przekręcić w daną stronę i przekręcić mocniej?www.sukces.osw.pl -5% rabatu na kursy języków obcych dla OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez regispytanie jak wyciągnąć środkowe pokrętło? Użyć siły, czy przekręcić w daną stronę i przekręcić mocniej?:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
z tego co wiem to ten temat był wałkowany. ale za duzo chyba rozebrałes mozna to zrobic łatwiej wyjmując same pokrętło i wyciągnąc delikatnie żarówke i wsadzic nową bez zbędnego rozbierania.www.sukces.osw.pl -5% rabatu na kursy języków obcych dla OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez regisz tego co wiem to ten temat był wałkowany. ale za duzo chyba rozebrałes mozna to zrobic łatwiej wyjmując same pokrętło i wyciągnąc delikatnie żarówke i wsadzic nową bez zbędnego rozbierania.
Szczypce dobrze owinąć taśmą izolacyjną (sam koniec) albo wyciągać przez szmatke wtedy nie peknie :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
jeżeli mogę doradić to do wyciągania żarówki z takiego miejsca proponuję użyć weżyka gumowego.wężyk musi mieć średnicę ciasno pasującą na żarówkę-wciskamy wężyk na żarówkę i pociągamy(wężyk można pożyczyć sobie na chwilę od spryskiwaczy).żarówka zawsze wyjdzie nawet jak jest bardzo głęboko osadzona.sprawdzone w wielu przypadkach.
Komentarz
-
-
Kurcze ciągnę i ciągnę za te pokrętła i za cholerę nie chcą zejść. Możliwe, że coś mam inaczej niż tutaj jest opisane?http://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
-
Mnie też się ślizgało,więc znalazłem kawałek dętki rowerowej i szczypcami przez dętkę wyszło.
zarówka,która tam siedzi to rureczka o średnicy ok 2-3 mm bez cokołu z wystającymi drucikami kontaktowymi.
Niedaleko domu mam ASO,więc tam poprosiłem o żarówkę do oświetlenia pokręteł i wiedzieli co mi dać.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
No to spróbuję siłą :Phttp://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
Komentarz