Potrzebny opis kontrolek w zegarach.aktywowalem tempomat i nie mam kontrolki tempomatu,ale mam inne tzn.2 jeszcze chyba od informaci o przepalonych zarowkach a drugie jakies dwie strzalki jalby kierunkowskazy ale nie jestem pewny od czego jest ona,moze ktos wie.
Potrzebny opis kontrolek zegarow O1 LIFT 2001 1.6 AVU
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SZYM2015 Zobacz wpisjakies dwie strzalki jalby kierunkowskazy ale nie jestem pewny od czego
free server generatorOstatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
-
-
szczerze jak czytałem ten temat to się mocno zastanawiałem czy w ogóle w O1 była kontrolka tempomatu - nie wiem może mnie inni sprostują, ale przekładałem licznik u siebie i patrzyłem na te tarczki i nie widziałem tam takiej kontrolki. Wydaje mi sie że w O1 tego po prostu nie było.
Zobacz sobie te tarcze zamienniki mph na km tu widać też kontrolki - nie widze tu takiej... a raczej wiekszosc tu jest... Dlatego na siłę chyba bym nie szukał, a jeśli już chciałbyś licznik zmieniać to jeśłi w Twoim aucie się da, a trzeba by to sprawdzić to tylko w kierunku 1/2 FIS lub Full FIS
Komentarz
-
-
nie było w Octavii 1 ikony tempomatu->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz