Witam, proszę o poradę gdzie należy podłączyć wylot wężyka widocznego na zdjęciu zakończony gumowym kolankiem
Przewód podciśnienia
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
-
Wydaje mi się że u Ciebie powinno to być podłączone pod kolektorem, od dołu . U mnie ta część gumowa która idzie do tego okrągłego metalowego jest bardzo krótka i ma kształt wygiętego kolanka ( opis na chłopski rozum )
Komentarz
-
Nic nie jest pozamieniane . Czarny wężyk z kolankiem ( widoczny na pierwszej fotografii na drugim planie ) jest podłączony górą do kolektora a dołem do regulatora ciśnienia paliwa ( też powinno być wygięte kolanko )
Komentarz
-
-
Góra jest prawidłowo wpięta w kolektor więc pozostaje dół który powinien być wpięty w króciec regulatora ciśnienia paliwa . Odnoszę się do pierwszego posta i pierwszego zdjęcia ( z widocznym kolankiem )
Komentarz
-
Ok. Tu się zgadzam. Wydaje mi się że ten z zółtą rurką też powinien być wpięty w kolektor od spodu zamiast w regulator ciśnienia paliwa.
Komentarz
-
Dzięk wszystkimi za pomoc, ostatnie zdjęcie rozwiązało wątpliwości. Problem rozwiązany.
Wyświetlały mi się błędy, skasowałem, może to była przyczyną.Ostatnio edytowany przez fazy2; 30149.Jeżeli mój post coś wniósł, to wyślij ,,pomógł,,
Komentarz
Komentarz