Ogólne zdjęcie z pod maski jak wygląda instalacja, gdzie jest reduktor, gdzie są umieszczone wtryski......
Kuleje na gazie, szarpie przy stałej prędkości i wypadaja zapłony.
Zwiń
X
-
-
No to czekamy na wieści po naprawie. Troche bałaganu pod maska jest z ta instalacja. Tak wyglądał montaz w mojej bylej Octavii - http://lpg-forum.pl/post814067.html?...ctavia#p814067
Komentarz
-
-
To co wyprawiają na 1 Maja to woła o pomstę do nieba. Założyłem u nich, niestety, instalację Landi Renzo do rocznej Octavii II fl, nawet nie będę pisał ile zapłaciłem bo się chory robie , nie potrafili jej porządnie wystroić, były jazdy podczas których w ogóle nie dochodziło do przełączenia na gaz, po pierwszym miesiącu "jazdy na LPG" - zużyłem 3/4 baku benzyny na tzw. rozruch , było lato, więc nie można się przyczepić, że było chłodno
Moja przygoda z nimi skonczyła się w momencie wywalenia LR i założeniem Staga ale już w innym miejscu.Ostatnio edytowany przez yunior81; 15463.
Komentarz
-
-
Wiesz co troszkę sie plany z komplikowały i dopiero teraz będę sie umawiał. Syna miałem w szpitalu na planowany zabieg i nie miałem głowy do gazu. Zauważyłem że bierze mi paliwo i okazało się się że pan z Weselnej gaziarz wyłączył mi ten wtrysk z agonią i daje na ten cylinder paliwo. Spalanie gazu na 100 wyszło średnio 7 litrów w cyklu mieszanym. Mówię jaka oszczędność po regulacji, a tu sie okazuje że jeżdżę troszkę na Pb95. W poniedziałek będę dzwonił do mojego gaziarza na zmianę tej baracudy.Nygus81
Komentarz
-
Komentarz