kowal 2002, dzisiaj żona (ona jeżdzi BMM) zgłosiła pewien problem - rano po odpaleniu auta i wycofaniu nie mogła wyrzucić wstecznego - kilka razy się siłowała z lewarkiem i w końcu dała radę. Później musiała kilka razy cofać i było ok. (jakby tylko na zimnym silniku po odpalniu to występowało). Biegi do przodu wchodzą narmalnie tzn dwójka od pewnego czasu z lekkim oporem, ale nie haczy i nie zgrzyta. Po 7 godzinach musiała jechać po dzieci i pierwszy manewr to cofanie z miejsca parkingowego i to samo. Przed chwilą wróciłem z delegacji - byłem sprawdzić i szkrzynia chodzi bez zarzutu. Nie wiem co to było, ale pomyślałem, że najpierw wymienię olej. Mam prośbę do ciebie - rozszyfruj proszę z VIN symbol skrzyni i ile oleju wchodzi. Z góry dziękuję.
Uszczelka okna
Zwiń
X
-
spoq, jak chcesz zrobić robotę porządnie, to najlepiej byłoby zdjąć szybę, a do tego musisz zdjąć boczek i wymontować ją z prowadnicy otwierania szyb. Nie masz szyby/demontujesz uszczelkę i możesz działać. Oczywiście można sztukować i próbować to robić przy opuszczonej szybie, ale to jest już drut-tuning.Artur
Komentarz
-
-
Przeciez jak zjedzie sie maksymalnie szyba w dol, to bez problemu uszczelke mozna cala wyjac, pociagajac ja do gory. Przeciez trzeba wyjac tylko z jednej strony, to zaczyna sie od gory, a potem ta strone od slupka. Potem trzeba czyms sliskim popsikac, zeby to wsadzic ale da sie. Nie trzeba wyjmowac calkowicie szyby.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPrzeciez jak zjedzie sie maksymalnie szyba w dol, to bez problemu uszczelke mozna cala wyjac, pociagajac ja do gory. Przeciez trzeba wyjac tylko z jednej strony, to zaczyna sie od gory, a potem ta strone od slupka. Potem trzeba czyms sliskim popsikac, zeby to wsadzic ale da sie. Nie trzeba wyjmowac calkowicie szyby.
Komentarz
-
Komentarz