podstawowa różnica to taka że większość jest tylko nakładami na lusterka już zamontowane to co ja znalazlem to całe lusterko które się wymienia w pasujący uchwyt firma istnieje juz jakis czas i ma killkanaście modeli oczywiście BT też ma. Na yt negatywnych opinii nie znalazłem jak do tej pory. http://www.germid.cn/
Problem z zegarkiem
Zwiń
X
-
Problem z zegarkiem
mam problem z ustawieniem zegarka... Wchodzę klawiszem funkcyjnym na zegarek, przy próbie kręcenia pokrętłem które znajduje się po prawej stronie nie ma żadnej reakcji.. W czy może tkwić problem..?
Ja sobie z tym nie poradzę, to poczekam do północy i po prostu zrestartuje ustawienia.. :P
-
-
Re: Problem z zegarkiem
Zamieszczone przez ralfiolawaprzy próbie kręcenia pokrętłem które znajduje się po prawej stronie nie ma żadnej reakcji.. W czy może tkwić problem..?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez ralfiolawaprzy próbie kręcenia pokrętłem które znajduje się po prawej stronie nie ma żadnej reakcji.. W czy może tkwić problem..?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ralfiolawaZamieszczone przez rafikiZamieszczone przez ralfiolawaprzy próbie kręcenia pokrętłem które znajduje się po prawej stronie nie ma żadnej reakcji.. W czy może tkwić problem..?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
Komentarz