marlej108, też mi argumenty. Jak Ci eksperci powiedzą żebyś uciął sobie rękę to będziesz miał lepiej to też to zrobisz? Czy kredyty dają dorosłym ludziom czy dzieciom bo jak czasem słucham tego biadolenia to mam wrażenie, że to są pięciolatki. To są podstawy. Nikt normalny nie może zagwarantować mi kursu na stałym poziomie!
Większość pewnie to z tych co twierdzi "po co mi matematyka" :lol:
I w ogóle nie rozumiem zakazu udzielania kredytów w walutach obcych. W końcu mamy wolność więc każdy powinien móc podejmować sam decyzję. Dopłatą do mieszkań też jestem przeciwny bo niby z jakiej racji, chociaż sam pewnie w tym roku z nich skorzystam skoro są.
Generalnie temat powinien być zakończony. Frankowcy uzyskali to co im się należało czyli uwzględnienie ujemnych stóp.
Większość pewnie to z tych co twierdzi "po co mi matematyka" :lol:
I w ogóle nie rozumiem zakazu udzielania kredytów w walutach obcych. W końcu mamy wolność więc każdy powinien móc podejmować sam decyzję. Dopłatą do mieszkań też jestem przeciwny bo niby z jakiej racji, chociaż sam pewnie w tym roku z nich skorzystam skoro są.
Generalnie temat powinien być zakończony. Frankowcy uzyskali to co im się należało czyli uwzględnienie ujemnych stóp.
Komentarz