Jak wozil tyle lat ciezary i jeszcze jezdzi to oznacza, ze buda jest naprawde zdrowa, wiec podstawa wszelkich modow jest
Problem z odpaleniem ?????
Zwiń
X
-
Problem z odpaleniem ?????
Czesc. Od poczatku, pekl mi pasek wielorolkowy podczas jazdy co spowodowalo uszkodzenie a dokladnie przestawienie rozrzadu gdyz troche sie wkrecilo smiecia tam.dzieki bogu powaznego nic sie niestalo no i po wymianie paskow napinacza paska wielorolkowego,sprzegla nap. alternatora,napinacza paska plus czujnika temperatury (wskazowka nigdy mi niedziala ) oraz usuniecia check engine ( od miesiaca zaczela mi kontrolka sie pojawiac zapalala sie i po dajmy po 2 dniach gasla ) mam taki problem ze ciezko mi jest uruchomic auto po dluzszym postoju dokladnie po nocy. przekrecam kluczyk kontrolki gasna rozrusznik kreci kreci kreci okolo 5 sek no i zapala. w rury wydechowej idzie wiecej dymu ze az w samochodzie czuje zapach,a za autem delikatna chmura. wczesniej nawet zima to 2 sek max i odpal bez problemu. dodam ze zgasze silnik to odpala normalnie za pierwszym strzalem nawet nie musze czekac az kotrolki zgasna, troche mnie to martwi gdyz wczesniej czegos takeigo niemialem a i auta szkoda ?????karol - człowiek który zostal papierzem
-
-
nie wiem dokladnie czy i jak i w jakiej kolejnosci bylo robione,auto 2 dni stalo, wiem ze jakby ciszej pracuje, bede musial zapytac sie dokladnie bo to troche niepokojace dzis to samo bylo rano kreci kreci kreci i coraz szybciej i odpalil - 4 sek, filtr paliwa wymieniony tydz temu. diagnostyka byla robiona.karol - człowiek który zostal papierzem
Komentarz
-
-
Jak przeskoczył rozrzad to czy głowica była sprawdzana ?OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
Komentarz