Luźny kolektor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dylan171081
    • 2024

Luźny kolektor

Z kupnem O3 w tych pieniądzach będzie ciężko jeśli będziesz patrzył na oferty użytkowników prywatnych lub oferty dilerów. 40k netto dałoby radę gdybyś się przełamał i kupił auto z leasingu. Można zaoszczędzić nawet 15 - 20 % w stosunku do cen rynkowych. Mam dostęp do aukcji leasingowych i jest już tam całkiem sporo O3 za około 40k netto z przebiegami w okolicach 100 - 150. Swoją O2 FL wziałem z VW Leasing banku z przebiegiem 105 000 i w środku była jakby wczoraj z salonu wyjechała. Kupiona jako 3 latek za 40k brutto. Wersja Ambiente plus climatronik, swing z aux, metalik, bluetooth i skóra na kierownicy i biegach. Gdy przesiadałem sie na O2 to oferty prywatne i dilerów oscylowały w granicach 45 - 48 z tym wyposażeniem
  • dylan171081
    Drive
    • 2015
    • 45

Luźny kolektor

Witam mam pytanie odnośnie pokrywy kolektora.Ostatnio przypadkiem złapałem za pokrywę kolektora od strony kabiny i okazało się że jest ona luźna.Podnosi się tak gdzieś na 2milimetry tak mi się zdaje bynajmniej.Czy tak może być czy gdzieś nie są dokręcone jakieś śruby?????? Może tam łapać jakieś lewe powietrze?Pozdrawiam

Komentarz

• d00lar
      Rider
      • 2014
      • 366

kolektora ssącego ? wydechowego ? zrob fote ?
      mysle ze chodzi ci o osłone wydechowego wiec nic groźnego
      chyba ze sie tłucze i irytuje
      czipek by me >140 kucy
      OI by d00lar http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87010

Komentarz

• dylan171081
        Drive
        • 2015
        • 45

to jest pokrywa plastikowa na górze pod osłoną silnika,więc to chyba pokrywa kolektora ssącego zdjęcia na razie nie mogę zrobić .

Komentarz

• Marian 2
          L&K
          • 2007
          • 1086
          • Octavia I combi (1U5)
          • AQY 2.0 MPI 115 KM

Ta pokrywa jest na wcisk, na takich gumowych uchwytach, i tak naprawdę służy tylko do ozdoby. Pociągnięcie w górę, to zdjęcie tej pokrywy i wtedy można sobie popatrzeć gdzie są "luzy" i sobie ewentualnie skorygować podkładkami gumowymi. Tak jest w AQY.

Komentarz

• dylan171081
            Drive
            • 2015
            • 45

ok wiem że ta pokrywa jest na wcisk ale chodzi mi o to co jest pod tą pokrywą

Komentarz

Pracuję...