witam może zacznę od początku kupiłem O1 FL fotel kierowcy nie grzał a pasażera grzał, wiec latem wyjąłem i była "grzałka" przepalona wiec ja połączyłem i grzało pieknie po jakims czasie jak włączałem fotel kierowcy na poziom 1 to siedzisko nagrzewało się momentalnie ale to do temperatury takiej ze nie dało się siedzieć wręcz parzyło a oparcie nie zdążyło sie nagrzac nawet :/ a fotel pasażera działał okej, i od jakiegoś czasu fotel pasażeta juz wogle nie działa a kierowcy jak włącze na 1.2.3.4.5.poziom to grzeje normalnie tak jak powinno ale tylko chwile i sie wyłącza i włączy się grzanie na chwile albo nie odpali ponownie ....
wiec ocb w tym wszystkim czy przekaźnik tak wariuje czy to przez ten czujnik temperatury w fotelu ??? jakies propozycje?? dodam ze przekaźnik jest podwójny zespolony ze soba fotel lewy i prawy, i tez jak włączam to słychac jak tyka czy lewy czy prawy fotel to słychac tykanie przekażnika
jakies nr przekaźnika ktoś zna i tego czujnika temp. i czy da sie kupić je w zamienniku
wiec ocb w tym wszystkim czy przekaźnik tak wariuje czy to przez ten czujnik temperatury w fotelu ??? jakies propozycje?? dodam ze przekaźnik jest podwójny zespolony ze soba fotel lewy i prawy, i tez jak włączam to słychac jak tyka czy lewy czy prawy fotel to słychac tykanie przekażnika
jakies nr przekaźnika ktoś zna i tego czujnika temp. i czy da sie kupić je w zamienniku
Komentarz