Coś się dzieje z szybą. Kluczyk zapłon szyba sama opada,nie reaguje na klawisz,mogę zamknąć tylko z kluczyka w klamce przy zamykaniu,otwiera się też w czasie jazdy ,jak na ten moment mogę ją zrobić lub zablokować? Mam zdjęcia z vcds w załączeniu.Co do poduszek to boczne nie podłączone bo zmienione fotele.
Szyba żyje swoim życiem
Zwiń
X
-
Telefonem zrób zdjęcie wewnątrz gniazda w sterowniku drzwi. Tam też pewnie będzie zielono.
Znalazłem w telefonie zdjecia. Naprawiałem to w 2019 roku.
Wtyczka jest OK. Problemem są piny. Ja wymieniałem tylko te uszkodone. Sterownik też był do wymiany bo w gnieździe, skorodowane piny się ułamały.
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Nie robię. Spójrz ile tam jest kabelków. Bez auta nic nie zrobię. Jakbyś je zostawił na kilka godzin to naprawię wiązkę, którą masz.
Jak wygląda u Ciebie w sterowniku?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Piny we wtyczce bezwzględnie trzeba wymienić. Piny w sterowniku oczyścić. Po naprawie i poskładaniu zabezpieczyć przed wodą.
W prawych drzwiach mógłbyś też zajrzeć jak to wygląda. Czy też nie jest do zrobienia.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisPiny we wtyczce bezwzględnie trzeba wymienić. Piny w sterowniku oczyścić. Po naprawie i poskładaniu zabezpieczyć przed wodą.
W prawych drzwiach mógłbyś też zajrzeć jak to wygląda. Czy też nie jest do zrobienia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisTeraz jak się przyjrzałem to widzę u Ciebie dwa piny w sterowniku urwane. Szukaj sterownika. Jego numer odczytasz z naklejki.
Komentarz
-
Komentarz