michalrh, a nie ma tak że ten mój moduł musi iść w parze tylko z jednym numerem siłownika podnoszenia szyby ?
Przycisk regulacji lusterek - dziala tylko prawe, moduł ko.?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marcin20vtmichalrh, a nie ma tak że ten mój moduł musi iść w parze tylko z jednym numerem siłownika podnoszenia szyby ?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
Dostałem już jedną propozycję ktoś podobno z forum się odezwał do mnie w sprawie tego modułu, ale sprawa nie jest mocno pilna poczekam sobie i poszukam dalej, a dodatkowo dostałem propozycję od elektronika który mówił mi że można to próbować lutować tylko po prostu trzeba mieć o tym pojęcie i specjalną lutownicę. Ratował ktoś ten element taką naprawą?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcin20vtDostałem już jedną propozycję ktoś podobno z forum się odezwał do mnie w sprawie tego modułu, ale sprawa nie jest mocno pilna poczekam sobie i poszukam dalej, a dodatkowo dostałem propozycję od elektronika który mówił mi że można to próbować lutować tylko po prostu trzeba mieć o tym pojęcie i specjalną lutownicę. Ratował ktoś ten element taką naprawą?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
Doszedlem ładu i nie był to moduł.Jeden przewod złamany w kostce przy module-co powodowało brak centralnego z pilota w drzwiach kierowcy i sterowania lewym lusterkiem oraz diody.Została sprawa brzeczyka i oswietlenia i podswietlenia w drzwiach.Albo zamek do wymiany albo zimne luty albo zmiana styków.Marcin
Komentarz
-
Komentarz