witam mam oc1 98 r i mam zamiar podlączyć mu alarm tylko z tego co widze do centralnego mam piloty firmy noxon niewiem czy to ori czy nie .Z tąd moje pytanie w jaki sposób założyć alam by dzialal alarm centralny i system komfort z jednego pilota. jakiej firmy? i w jaki sposób ? by nic niepopsuć prosze o wskazówki i gdzie znajdują sie moduły .prosze o schematy pozdrawiam i z góry dziekuje za wskazowki.
Czyli dokładany. W sumie każdy alarm który ma wysterowanie centralnego. Z tanich Stig z lepszych takich porządnych SEO.
Gdzie jest zamontowany to musisz sobie znaleźć. Pewnie koło przekaźników. Ale jak nie masz bladego pojęcia to daj jakiemuś elektrykowi
skoro mas juz zjakis alarm podlaczony i chcesz go zamienic na inny , to jaki problem ? probówka w dłoń i badasz , lutownica i temat załatwiony
nie za bardzo rozumiem w czym jest problem
jesli chodzi o kabelkologie to na tym forum jest pelno tematow jaki co i gdzie podlaczyc , nawet dwa tyg temu byl temat o tym , nie mowie już o googlach
a w twojej skodzie jest wlasnei zwykły centralny i potrzebny jest zwykły alarm hehehe
Komentarz