marenio70, zapytaj może w temacie o O2, bo w O1 to standardowy problem, ale w O2 może być inaczej. Ale nie zaszkodzi przejrzeć wiązki kabli między słupkiem A a drzwiami kierowcy, bo być może gdzieś jest po prostu przetarta izolacja na przewodzie.
nie dzialaja dzwi od kierowcy
Zwiń
X
-
Jak zapowiadałem wcześniej podłączyłem się z pinami zasilającymi silniczek ryglowania zamka pod drzwi tylne. Przy prowizorycznym połączeniu wszystko działało. Wstawiłem 4m kabelka w słupek, próg itd okazało się że z pilota działa tylko zamykanie. Otwierać się nie chce mimo że słychać że silniczek coś tam rzęzi. Zastanawiam się teraz czy rezystancja 4m kabla ma jakiś wpływ (wynosi ok 0,9 Ohm)...
Komentarz
-
-
Witam panowie rozebralem u siebie caly modul zero wilgoci nic poprostu, przewody wszystkie sprawdzilem miernikiem wszystko w klasie i ci to za cuda ze nie dziala? :evil: a i nie działa mi teraz zamykanie drzwi z kluczyka zamykaja sie tylko te od kierowcy,a jak otwieram no to wszystkie sie otwierają....
Cbyba bedzie mnie czekala wizyta u elektronika chociaz bym tego nie chcialnie lubie jak ktos mi grzebie przy samochodzie, chyba ze jest tu jakis elektron z okolic wyszkowa Woj. mazowiecki
Komentarz
-
Komentarz