Witam poprzedni właściciel uciął przewód przy radiu, dosztukowałem go ale gra to okropnie tylko rmf gra jako tako. Czy przewód od anteny do radia jest w całości czy z anteny wychodzi kawałek przewodu z wtyczką potem jest przewód i na końcu znów jest wtyczka następnie kabelek właściwy z końcówką do radia ? Nie mogę nigdzie znaleźć jak to jest . Mam ori antene z wzmacniaczem do grupy vw i na tej podstawie wnioskuję że antena składa się z 3 części antena przedłużka i końcówka do radia jednak nie jestem w stanie stwierdzić jak wygląda to u mnie bez rozbierania, jeśli jest to łączone to wymiana przewodu miedzy anteną a końcówką do radia będzie zbędna. Pomocy. Pozdrawiam
Separator jest i nie gra. Końcówka przewodu od str. radia chodź to poskładałem/polutowałem nie gra jak ma grać. Czy poza ASO można gdzieś dostać taki kabel jakie musi mieć końcówki od strony podstawy?
koledzy miałem problem z radiem jak kupiłem auto. Kombinowałem z separatorem, ale też nic to nie dało. Okazało się, że po odkręceniu anteny, wzmacniacz w podstawie anteny był mocno sfatygowany. Z wujkiem wyrzuciliśmy go, a kabel został zamontowany do bata i działa o niebo lepiej. Nawet słabsze stacje wyłapuje.
P.S. Separator chyba jeszcze gdzieś mam... Jak znajdę to mogę opchnąć
Komentarz