Po 5 miesiącach? Weź nie strasz. Mam je u siebie od miesiąca. Świecą naprawdę bardzo fajnie, pobocze jest szeroko oświetlone, na długich mam super zasięg, bielsze światło i jazda nawet we mgle stała się łatwiejsza.
Drzwi Tylne
Zwiń
X
-
Drzwi Tylne
Witam klubowicze.Mam takie mały problem gdy otworze drzwi z centralnego wszystkie się otwierają i zamykają gdy wcisne na zamkniecie zamkna sie Oktavia Kombi .Ale tylne drzwi od strony kierowcy gdy wsiądzie za mna pasażer i chce wysiadac i ciagnie za klamke od srodka raz sie otwierają a nie kiedy trzeba wyjsc i otworzyc od zewnątrz żeby sie otworzyły. :?Arczi
-
-
Bartnikk, nie wiem czy ten problem nie dotyczy zabezpieczenia "tzw. zabezpieczania dla dzieci", bo po tym ze środka nie można otworzyć drzwi, a jedynie z zewnątrz.
Wydaje mi się, że najlepiej byłoby zdjąć tapicerkę z drzwi i sprawdzić co się dzieje w środku.
Może to też być problem z linką od klamki. Na Twoim miejscu rzuciłbym też okiem na zamek i przesmarował go.
W tym temacie też możesz znaleźć: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=693338...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
Komentarz