Drzwi Tylne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bartnikk
    Classic
    • 2016
    • 5

Drzwi Tylne

Po 5 miesiącach? Weź nie strasz. Mam je u siebie od miesiąca. Świecą naprawdę bardzo fajnie, pobocze jest szeroko oświetlone, na długich mam super zasięg, bielsze światło i jazda nawet we mgle stała się łatwiejsza.
  • Bartnikk
    Classic
    • 2013
    • 23

Drzwi Tylne

Witam klubowicze.Mam takie mały problem gdy otworze drzwi z centralnego wszystkie się otwierają i zamykają gdy wcisne na zamkniecie zamkna sie Oktavia Kombi .Ale tylne drzwi od strony kierowcy gdy wsiądzie za mna pasażer i chce wysiadac i ciagnie za klamke od srodka raz sie otwierają a nie kiedy trzeba wyjsc i otworzyc od zewnątrz żeby sie otworzyły. :?
    Arczi

Komentarz

• Hunter
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1655

Bartnikk, nie wiem czy ten problem nie dotyczy zabezpieczenia "tzw. zabezpieczania dla dzieci", bo po tym ze środka nie można otworzyć drzwi, a jedynie z zewnątrz.

Wydaje mi się, że najlepiej byłoby zdjąć tapicerkę z drzwi i sprawdzić co się dzieje w środku.
      Może to też być problem z linką od klamki. Na Twoim miejscu rzuciłbym też okiem na zamek i przesmarował go.

W tym temacie też możesz znaleźć: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=693338
      ...nie ma to jak Octavia :drive:
      >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• Bartnikk
        Classic
        • 2013
        • 23

oki dzieki za podowiedz sprawdze sobie to chociaż wydaje mi się ze to nie jest zabezpieczenie bo sprawdzalem to ale sprawdze ten zamek przesparuje to i zobaczymy efekt
        Arczi

Komentarz

Pracuję...