bartman, nie bądź śmieszny, nie chce mi się z Tobą polemizować, A jaka ta moja skomplikowana sprawa? mam umowy, wszystko. Mówiłem, że nie znasz sprawy. Utkwiło na szczeblu sądu - bo mają burdel. Najlepiej to niech nic w tym sądzie ani sędziowie ani Panie w biurze podawczym nie robią, bo mają cięższe życie niż my wszyscy, co za biedactwa....naprawdę. Czy ty widzisz człowieka czy druk podawczy jak do Ciebie ktoś mówi? Masakra takie podejście. A nawet jak widzą druk, to warto żeby podstawowe pojęcie te Panie miały, a nie tylko pier....co do garnka włożyć i co w tv leci. Broń dalej tych paranoi, ja to widziałem na własne oczy i nie mam zamiaru tego bronić. To nie dlatego, że to sąd, tylko każda instytucja jakby w sposób niewydolny była zarządzana i ustawiona bym to krytykował. A tak jest czarno na białym. Wyrażam swoje zdanie, z Twoim się nie zgadzam. Burdel jest, złe ustawienie pracy, nieznajomość tego co robią wśród samych pracowników, zmęczenie i za dużo roboty to inna kwestia. Ja po to idę do sądu, żeby ludzie,którzy się na tym powinni znać nakierowali, bo ja nie muszę się znać na procedurach, bo jestem szarakiem i prawa nie kończyłem.A to tak wygląda, żeby założyć sprawę to najlepiej studia z prawa mieć chyba i jeszcze znajomka w sądzie. To nie jest podejście do ludzi, tylko antyludzkie. Inny przykład potwierdzający tę tezę - parking pod rejonowym w Gdańsku - ludzie nie mają gdzie stawać, bo zakazy przed sądem na chodnikach, zero parkingu, nawet płatnego, a szlabanik i pracownicy mają do dyspozycji wyj...ogromny parking. O czym my tiu mówimy, prl pełną gębą w sądach jeszcze panuje. To inna kasta.Zresztą wystarczy spojrzeć jak się zdobywa nadal zawód prawnika, sędziego w tym kraju, tylko i wyłącznie po "kablach"
Człowieku widać, że chyba też tam pracujesz i bronisz tych paranoi. Trzymaj się, bardzo subiektywnie to oceniasz widać, ze swojej pozycji. :wink: koniec offtopa z mojej strony
[ Dodano: Czw 18 Gru, 14 20:34 ]
parasite, to prawda, że zawsze patrzy się przez pryzmat swoich doświadczeń. A kto Ci napisał, że ja bym krył? jest krycie - to oczywiste, szczególnie w dużych sprawach, przecież to oczywiste jest....zobacz co się dzieje w świecie polityki jakie paranoje chociażby sądowe mają miejsce, czy jak jakiś wójt zrobi wypadek pod wpływem i ma kolesi w policji, sądach itp
przecież ja to tępie właśnie. To chyba ty nie jesteś inteligentny , że nie złapałeś przesłania :wink: :P
Człowieku widać, że chyba też tam pracujesz i bronisz tych paranoi. Trzymaj się, bardzo subiektywnie to oceniasz widać, ze swojej pozycji. :wink: koniec offtopa z mojej strony
[ Dodano: Czw 18 Gru, 14 20:34 ]
parasite, to prawda, że zawsze patrzy się przez pryzmat swoich doświadczeń. A kto Ci napisał, że ja bym krył? jest krycie - to oczywiste, szczególnie w dużych sprawach, przecież to oczywiste jest....zobacz co się dzieje w świecie polityki jakie paranoje chociażby sądowe mają miejsce, czy jak jakiś wójt zrobi wypadek pod wpływem i ma kolesi w policji, sądach itp
przecież ja to tępie właśnie. To chyba ty nie jesteś inteligentny , że nie złapałeś przesłania :wink: :P
Komentarz