witam szukalem i nic nieznalazlem
przestala dzialac szyba przednia lewa z dnia na dzien reszta dziala. nieslyczac w dzwiach zerwanej linki a . co moze byc przyczyna ze niedziala ma ktos jakis pomysl ?
i tak by padl z dnia na dzien ? cos tam w drzwiach slychac jak pyka jak wciskam guzik. ale wczoraj rozbieralem plastik pod kierownica bo ciaglem kale od cb do akumulatora moze to byc jakas przyczyna ze cos tam wzruszylem ?
i tak by padl z dnia na dzien ? cos tam w drzwiach slychac jak pyka jak wciskam guzik. ale wczoraj rozbieralem plastik pod kierownica bo ciaglem kale od cb do akumulatora moze to byc jakas przyczyna ze cos tam wzruszylem ?
A i owszem... takie rzeczy nie tylko z dnia na dzień, co i z godziny na godzinę potrafią wyhuśtać się... :evil:
Jak pod kierą działałeś, to może i jakiś przewodzik uszkodzony został... zdejmij boczek i posprawdzaj czy dochodzi prąd do modułu szyby próbką i będziesz wiedział.
usterka usunieta ! gdy miałem otwarte drzwi sprawdziłem z ciekawości czy szyba się otworzy i tu ciach niespodzianka -szyba dziala zamykam nie działa wiec stwierdziłem ze przyczyna tkwi w gumowej harmonijce , przetarta izolacja i prawie urwany kabelek. Lutownica w ruch i wszystko śmiga .
Komentarz