Zajechałem dziś na ORLEN na Prymasa Tysiąclecia i "pompiarz" sam z siebie zaproponował, że da mi rabat 20gr na ON Verva. Litr kosztował mnie więc 4,24zł, podczas gdy zwykły ON 4,22zł...
Wtyczka do radia skoda o1
Zwiń
X
-
Wtyczka do radia skoda o1
Witam,
odpiąłem właśnie radio ze swojej skody octavi I 1.9TDI rok 2000. Chciałbym wymienić oryginalne na jakieś inne lepsze radio, ale nie wiem z jaką wtyczką radia szukać. Wtyczka którą mam w samochodzie jest widoczna na załączonym zdjęcia. Co to za wtyczka? Kostka ISO? Wybaczcie laickie pytania i proszę o podpowiedź.
-
-
Re: Wtyczka do radia skoda o1
Zamieszczone przez lpajeckiWitam,
odpiąłem właśnie radio ze swojej skody octavi I 1.9TDI rok 2000. Chciałbym wymienić oryginalne na jakieś inne lepsze radio, ale nie wiem z jaką wtyczką radia szukać. Wtyczka którą mam w samochodzie jest widoczna na załączonym zdjęcia. Co to za wtyczka? Kostka ISO? Wybaczcie laickie pytania i proszę o podpowiedź.
A jakie masz ori radio? Czemu zmieniasz?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
Hej,
dzięki za odpowiedzi. Niestety nie wiem, czy mam ori radio...radio, które aktualnie posiadam to skoda symphoty kasetowe. Wiecie o co chodzi z DIN1 i DIN2? Rozmiar radia?
Zmieniam, bo mam 15 letenie radio i 15 letnie głośniki, które grają bardzo kiepsko i chcę coś na to poradzić. Ponadto spróbuję również wygłuszyć drzwi...
Komentarz
-
Komentarz