Ten z Tykocina jakoś mi nie pasi. Kolega robił audi A3, niby wszytko dobrze, ale kopci mocno.
Wolę podjechać do kogoś kto dziesiątki, a może nawet setki aut ogarnął
witam mam taki problem, posiadam octavie I 2000 rok.. zamknolem-otworzylem-zamknolem-otworzylem z pilota i juz nie moglem zamknac drzwi z pilota, kluczyk nie pasuje do drzwi ani bagaznika tylko do stacyjki wiec mam problem taki ze jedne drzwi mam otwarte a reszte zamknolem od srodka... odlaczanie klemy od aku nic nie pomaga.. co moze byc przyczyna? tzn co mozna zrobic zeby to zadzialalo? nie mam juz pomyslow... z gory dzieki kazdemu za pomoc
[ Dodano: Wto 02 Gru, 14 22:02 ]
jesli to cos pomoze to napisze jeszcze ze auto normalnie odpala wiec kluczyk nie mogl sie rozkodowac...
alxxx mam nowy wymieniany stary nie dzialal jak kupilem auto. a dokladnej nazwy nie pamietam... jesli to cos pomoze to na kluczyku mam napis ,,noxon" jutro sprawdze jaki dokladnie jest wstawiony..
[ Dodano: Sro 03 Gru, 14 11:52 ]
alarm jest firmy ,,fox" centralny zamek nie wiem jaki jest.. zamka nie zmienialem
daniel92, czyli masz dokładaną centralkę. Jak naciskasz na pilocie to jakiś odzew w aucie jest tzn. pstykanie przekaźników? Jak nie ma to pierwsze zlokalizuj centralkę i sprawdź bezpiecznik w jej okolicach (z reguły na kablu) bo być może padł.
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
daniel92, czyli masz dokładaną centralkę. Jak naciskasz na pilocie to jakiś odzew w aucie jest tzn. pstykanie przekaźników? Jak nie ma to pierwsze zlokalizuj centralkę i sprawdź bezpiecznik w jej okolicach (z reguły na kablu) bo być może padł.
no jak przyciskam jakies z przycisków to zapalają się awaryjne, normalnie jak bym zamykał. diody te co świeca na niebiesko po wciśnięciu ,,zamknij" też świeca. tak jak by cos w mechanizmie było nie tak..
podstawoe pytanie czy masz oryginalny centralny ?
na drzwiach kierowcy masz zamykanie od wewnatrz i otwieranie auta ?
dziala to ?
jesli nie i masz tez dokladany centralny , to sprawa sie komplikuje ,
ale tez do ogarniecia
[ Dodano: Czw 04 Gru, 14 15:26 ]
a skad dokladnie jestes >?
moze bede mógł pomóc , ja tez z pomorskiego
podstawoe pytanie czy masz oryginalny centralny ?
na drzwiach kierowcy masz zamykanie od wewnatrz i otwieranie auta ?
dziala to ?
jesli nie i masz tez dokladany centralny , to sprawa sie komplikuje ,
ale tez do ogarniecia
[ Dodano: Czw 04 Gru, 14 15:26 ]
a skad dokladnie jestes >?
moze bede mógł pomóc , ja tez z pomorskiego
słupsk kolego.. nie wiem o czym dokladnie mowicie jak wsiadam do auta to moge normalnie otwierac i zamykac drzwi. tylko ze teraz sie to popsulo i nie zamyka mi wszystkich tylko kazde po kolei ... na drzwiach nie mam zadnego przycisku do otwierania i zamykania drzwi. normalnie jak w duzym fiacie ;d
daniel92, czyli dołożony masz zarówno alarm i centralny.
no wtedy wychodzi na to ze tak. mozna cos z tym zrobic? mozliwe jest to ze poprzez szybkie naciskanie otwierania i zamykania chyba 2-3 razy moglo sie cos zawiesic? w alarmie sterujacym tym centralnym? czy po prostu cala centralka sie zawiesila?? czy jak pojade jutro do ,,auto-alarmy" to mi wymienia cos ?
daniel92, chyba nie czytasz odpowiedzi od początku tematu :|
Widać temat Cię przerasta - jedź do auto-alarmów chłopaki Ci sprawdzą, wymienią, skasują i po sprawie.
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
dobra koledzy temat do zamkniecia. zrobilo sie jakies zwarcie ktore spalilo moj ,,alarm" i dla tego nie moglem zamknac ani otworzyc drzwi.. dzieki wielkie dla wszystkich ktorzy odpowiedzieli na ten post pozdrawiam i zdrowka zycze
Komentarz